Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nincs egyetlen melltartóm se!...

Nincs egyetlen melltartóm se! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig is csak 4 melltartóm volt, de mindet kinőttem, nincs a környéken csak 10000ft tól olyan méret ami nekem kell. pesten lenne jóval olcsóbb, de nem tudok pestre felmenni. Most van egyetlen egy bikini felsőm amiben járok, egyszerűen nincs pénzem venni melltartót, nem engedhetjük meg magunknak, én még suliba járok. Most ilyenkor mi van? Nagyon baj ha nem hordok melltartót, pedig nagyon kéne, nem jó bikiniben lenni egész nap, nem is szoktam hordani csak ha megyek suliba vagy valahova el.
2011. szept. 28. 11:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
És ha a meglévőket megpróbálnád egy olcsóbb varrónővel igazíttatni? Nem tudom, lehetséges-e, meg melyik része nem jön rád, de ilyen kis magánházban működő varrónő csodákra képes.
2011. szept. 28. 12:51
 12/23 anonim ***** válasza:
2011. szept. 28. 12:52
 13/23 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek nem is drágák...Anyuddal beszélj egyet biztosan vesztek hiszen ekkora mellekkel nem járkálhatsz melltartó nélkül.A hátad nem szokott fájni??

2011. szept. 28. 12:53
 14/23 anonim ***** válasza:
2011. szept. 28. 13:21
 15/23 anonim ***** válasza:

katalógusban láttam a németeknek van melltartóbővítőjük.

ez egy darab anyag volt, kapcsokkal, a régire rá lehetett

illetszeni és már meg is volt a toldalék újabb 3 bővítési lehetőseggel.

ilyent régiekből házilag is lehetne csinálni szerintem.

2011. szept. 28. 16:39
 16/23 anonim ***** válasza:
12 53-as szerintem nagyon jókat linkelt
2011. szept. 28. 17:57
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon sokat segitettetek! :) a régi melltartóimat sajnos nem tudom megcsinálni, köszönöm a linkeket, régen néztem ilyeket, de nem találtam, am 19éves vagyok, már elköltöztem otthonról, anyám nem ad egy garast sem, párom meg nagyon keveset keres és sajnos nem tellik drágábbra, de amiket linkeltzetek tuti találok magamnak valót:)
2011. szept. 28. 19:56
 18/23 A kérdező kommentje:
ja és valaki kérdezte h szokott e fájni a hátam? hááát majd meg halok néha beszakad a hátam, rettenetesen fáj akkor muszáj egyenesbe feküdnöm, meg alap h nap végére nagyon fáradt a hátam, fáj. sajnos ez van:( ezért sem értem miért akar a kismellű nők többsége nagy melleket, csak a gond van vele:(
2011. szept. 28. 20:02
 19/23 anonim ***** válasza:
ha a melleid akadályoznak az életviteledben és egészségügyi gondokat okoznak, akkor az oep/tb kifizeti a plasztikai műtétet, hogy kisebb legyen
2011. szept. 29. 01:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Igen ezt én is akartam írni.Nagykorú vagy.Ha egészségi okok miatt (nagy mell)fáj a hátad és nagyon zavar,akkor a tb fizeti a mellkissebbítést.Persze ha te is vállalod!!!

Onnantól "könnyebb" lenne micsit az életed.70F nagyon nagy....Vékony vagy,és csoda,hogy bírod cipelni.....

A házi orvossal kezd,nem fog kinevetni csak tovább küld az illetékeshez.

2011. szept. 29. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!