Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy melltartóm, de eláll...

Van egy melltartóm, de eláll rajtam! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Visszavinni már nem lehet.

Így néz ki:

[link]

nem áll el nagyon, de olyan nagynak tűnik benne a mellem, nem szeretném hogy azt higgyék a suliban hogy ki van tömve vagy hasonló.. hordani szeretném, ezért gondoltam hátha van valakinek ötlete mert ahogy elnézem sok ötletes ember van itt,hátha tudna valaki segíteni!

Előre is köszi a normális válaszokat!

2010. szept. 12. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Kösd a meg keresztbe úgy értem hogy csak az egyik pántját

a nyakad mögött viszed. Akkor nem lesz annyira elálló.

2010. szept. 12. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet h ez Kozsó meg minden.De ha megnézed akkor Ronynak (fehér ruhában jobb oldalt) úgy van a melltartópántja megkötve h az pont ilyen célra jó.Nem tudom h az előttem szóló erre gondolt-e...

Meg simán nyakbakötősen is jobb mint az átlag.

2010. szept. 12. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha eláll akkor nagy a melltartó. add el valakinek vagy várd meg még belenőlsz. 17/L
2010. szept. 12. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló voltam: A nyakba kötős megoldásra gondoltam, csak lehet egy kicsit bonyolultan fogalmaztam.
2010. szept. 12. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!