Mi lett a bőrömmel? Van egy frankó push up melltartóm, és tegnap előtt az voplt rajtam.
szerintem vegyél olyan push-up melltartót, amiben nincs ilyen betét, mert ezt a nagy nyári melegben nem fogja bírni a bőröd, és minden alkalommal ilyen lesz.nekem is van push-up melltartóm, a tezenisben lehet jókat kapni szerintem.
a bőröd meg nem tudott szellőzni és kipirosodott, ha 1héten belül nem múlik el, menj el bőrgyógyászhoz
20/L
1.: köszi a választ, nekem is csak ez az egy van ilyen fajta, de nyáron biztos nem veszem fel többé...:S
2.: nem kifejezetten a férfinép miatt vettem fel, nekem így tetszett... a nők azért öltöznek szépen, h jól érezzék magukat a bőrükben
Az is lehet, hogy a bőröd allergiás a kis műanyag zacsira, pláne, ha nem tud szellőzni. Szerintem is hanyagold azt a melltartód.
És 2. válaszoló: nagy tévhit, hogy mi nők csakis a férfiaknak akarunk tetszeni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!