Ha a doki a mellkasomat hallgatja természetes hogy le kell vennem a melltartóm?
Olyan kellemetlen hogy teljesen le kell vetkőznöm felülről.A háziorvosnál már megszoktam,mert gyerek korom óta hozzájárok,de az iskolaorvosnál kellemetlenül érzem magam.Ha lehet lányok válaszát várom.:))
15/l
ne vedd le, ha nem szeretnéd... és szólj be nyugodtan a dokinak, ha erősködne, hogy "há' pedig le kéne..."
ne rajtad élvezkedjen
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A sulidoki férfi,úgy nézett rám mint egy hülye gyerekre amikor az öltözőből melltartóba mentem be.Azt mondta hogy mindenképpen vegyem le,mert így nem tud rendesen meghallgatni.Mit mondjak neki?
Hát hogy elég szégyen Doktorátussal nyilvánosan faszt verni,fiatal lányokra, munkaidőben
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz állj ki magadért és ne hagyd hogy levetkőztessen, nem szükséges, nem olyan nagy az a fonendoszkóp
Semmiképpen sem kötelező!!
Csak a ti korotokban jóval gátlásosabbak vagytok még és ezért nem igen tiltakoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!