Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a doki a mellkasomat...

Ha a doki a mellkasomat hallgatja természetes hogy le kell vennem a melltartóm?

Figyelt kérdés

Olyan kellemetlen hogy teljesen le kell vetkőznöm felülről.A háziorvosnál már megszoktam,mert gyerek korom óta hozzájárok,de az iskolaorvosnál kellemetlenül érzem magam.Ha lehet lányok válaszát várom.:))

15/l

2011. nov. 4. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell levenni a melltartót egy mellkasi "hallgatózásnál", hisz a fonendoszkóp "elfér" a melltartótól.
2011. nov. 4. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kell levenned. A melltartó miért akadályozná a vizsgálatban? Ez nem mellrák vagy tüdőszűrés..
2011. nov. 4. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
43%

ne vedd le, ha nem szeretnéd... és szólj be nyugodtan a dokinak, ha erősködne, hogy "há' pedig le kéne..."

ne rajtad élvezkedjen

2011. nov. 4. 21:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A sulidoki férfi,úgy nézett rám mint egy hülye gyerekre amikor az öltözőből melltartóba mentem be.Azt mondta hogy mindenképpen vegyem le,mert így nem tud rendesen meghallgatni.Mit mondjak neki?

2011. nov. 4. 21:33
 5/8 anonim válasza:
43%

Hát hogy elég szégyen Doktorátussal nyilvánosan faszt verni,fiatal lányokra, munkaidőben

Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz állj ki magadért és ne hagyd hogy levetkőztessen, nem szükséges, nem olyan nagy az a fonendoszkóp

2011. nov. 4. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát soha sem vetkőztem le egy orvos előtt sem. Ez nem mellrák szűrés. Mondd meg hogy de te nagyon szégyenlős vagy, és mégsem szeretnéd levenni, hidd el megtud vizsgálni így is.
2011. nov. 5. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem kötelező!!

Csak a ti korotokban jóval gátlásosabbak vagytok még és ezért nem igen tiltakoztok.

2011. nov. 7. 13:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Ha legközelebb mennem kell nem veszem le a melltartót.Ha nagyon erősködök megyek az igazgatóhoz.
2011. nov. 8. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!