Ez normális (természetes) vagy valami baj van?
179 cm magas vagyok 65 kilóval. Mégis valahogy úgy látom (érzem) hogy a hasamnál, köldöktől lejjebb mintha jobban "kiállna" mint a has többi része. Nem tudom hogy ki kell-e ennyire állnia, mert szerintem az már az ágyék és az is olyan. Vagyis ott már belek is vannak.
Valami gond lehet vagy egyszerűen ilyen a testalkatom?
Sportolni nem szoktam mondjuk. Ez mennyiben befolyásolja?
Ha a hasnál lenne akkor érteném de így hogy alhas és ágyék tájékon picit fura nekem. Hajlamos vagyok a hipochondriára ez igaz de ugye semmilyen súlyos probléma nincs?:S
Vélemények?
(17/F)
Köldök alatti rész.
Tényleg? Van ilyen hogy "kiállnak a beleid"?? Azt hittem meg van dagadva az ágyékom.:S
Amúgy akkor hasizom erősítéssel, vagy fogyással el lehet "tüntetni"?:P
Nem értem hol van a vastagbél nem tudom megállapítani.xD
Az zavart leginkább hogy ha fekvő helyzetből pl felülök akkor rettenetesen kidudorodik mind a köldök alatt és felett mellette meg lapos(medence csontnál pl)
Most is álló helyzetben, medencecsontnál lapos majd kiemelkedik az a rész a másik oldalon ismét lapos.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!