Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elképzelhető, hogy felcsúszik...

Elképzelhető, hogy felcsúszik a tampon a méhbe?

Figyelt kérdés
Este felraktam magamnak, reggel elmentem wc-re és nem találtam sehol a kihúzó zsinort és akármennyire erőlködök nem tudom kinyomni a tampont se.. Már a fejem is belefájdult a sok próbálkozásba. Mit tehetnék??
2011. szept. 23. 15:00
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

utolsó, én is érzem, hogy bent van, pedig tökéletesen jó helyre teszem - sőt a rohadé.k madzagot is érzem végig + rohadt egészségtelennek és macerásnak tartom a tampont, viszont mégis kell néha

kérdező, minden kórházban van nőgyógyászati ügyelet, a kisbabák ugyanis nem hétfőtől-péntekig 8-16 óráig születnek - én mindenképpen elmennék a helyedben - kizárt dolog, hogy kieshetett volna - ha ki is esik, akkor nem vitte volna le a WC öblítés és reggel észreveszed

esetleg az lehet, hogy éjjel félálomban kiszedted és kidobtad

2011. szept. 23. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!