Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elképzelhető, hogy felcsúszik...

Elképzelhető, hogy felcsúszik a tampon a méhbe?

Figyelt kérdés
Este felraktam magamnak, reggel elmentem wc-re és nem találtam sehol a kihúzó zsinort és akármennyire erőlködök nem tudom kinyomni a tampont se.. Már a fejem is belefájdult a sok próbálkozásba. Mit tehetnék??
2011. szept. 23. 15:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
ÜGYELET
2011. szept. 23. 15:29
 22/31 anonim ***** válasza:
Próbálkozz legugolva kivenni. Egyszer én is így jártam, hogy fordítva tettem fel és a zsinór eltünt. Jó sokára tudtam csak megfogni és kihúzni.
2011. szept. 23. 15:39
 23/31 anonim ***** válasza:

15:16 tőlem is kapsz egy akkora virtuális pofont...

Szerintem fiú vagy, mert nő nem írhat ilyent, ha meg az vagy minek válaszolgatsz ilyen kérdésekre, nem értesz hozzá, nem tapasztaltad és nem is fogod.

Kérdező: nincs ügyelet ahol laksz? Ha eddig nem sikerült, én nem próbálkoznék már házilag, mert felsértheted a hüvely falát, vagy fertőzést okozol magadnak.

2011. szept. 23. 15:42
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom h van-e. Székesfehérvári vagyok. Igazából arra is gondoltam, hogy az éjjeli pisilésnél kieshetett csak félálomba voltam és nem emlékszem rá. Reggel mikor felkeltem picit véres is lett a nadrágom vagy ennyire átázott volna? De akkor hol a madzag? Meg ha összeszorítom a hüvelyem mindig szoktam érezni ha ott van most nem igazán érzem de mégis olyan mintha lenne ott valami viszont simán feltudok ny*ni magamnak és nem érzek semmit.. :S
2011. szept. 23. 16:06
 25/31 anonim ***** válasza:
Én is fehérvári vagyok, fura, hogy pont én kérdeztem hol laksz :-) Nehezen tudom elképzelni hogy ki tudna esni. Szóval fogalmam sincs mit tegyél. Szerintem olyan nincs,hogy nőgyógyászati ügyelet, már rákerestem, ilyen esetben gondolom az van, hogy előbb sima orvosi ügyelet, majd aztán ő beküld az SZtK-ba, ahol egy óra várakozás után álmos szemekkel kijön egy nőgyógyász és ha esetleg nincs tampon, akkor még csúnya szemei is lesznek. Lehet, hogy mégis kicsúszott... én pl. már voltam úgy, hogy nem emlékeztem, hogy kivettem, mert álmos voltam. Nem tudom.
2011. szept. 23. 16:14
 26/31 anonim ***** válasza:

Na találtam valamit:

[link]

A nővédelmi központ nem tudom mit takar :-(

2011. szept. 23. 16:46
 27/31 anonim ***** válasza:
Talán azért érzed, hogy van ott valami, mert már sokat piszkáltad, el nem tűnhetett nyomtalanul, csak úgy hogy nagyon átázott és beesett a WC-be, én már jártam így és én is rémülten keresgéltem. :-)))
2011. szept. 23. 17:31
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha felnyúlsz és nem érzed, akkor az már nincs benned. Annyira nem hosszú a hüvely, hogy a végét ne érezd meg kézzel.
2011. szept. 23. 17:56
 29/31 A kérdező kommentje:
Akkor talán tényleg nincs ott :) Köszi a válaszokat! Jobb is, hogy nem mentem dokihoz ilyennel lehet kiröhögött volna mit szórakozok vele nincs ott semmi :)
2011. szept. 23. 20:06
 30/31 anonim ***** válasza:
Érdekes, amiket írsz. Ha érezni szoktad a tampont, mikor bent van, akkor nem jól van bent. Ugyanis a hüvelynek csak kb. a bemenettől 3 cm-nyire vannak érzőidegek, ha feljebb tolod, semmit nem érzel belőle. Ha meg érzed, hogy bent van, ki tudod venni a kezeddel is. De szerintem ettől függetlenül is eléred az ujjaiddal is.
2011. szept. 23. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!