Elképzelhető, hogy felcsúszik a tampon a méhbe?
Figyelt kérdés
Este felraktam magamnak, reggel elmentem wc-re és nem találtam sehol a kihúzó zsinort és akármennyire erőlködök nem tudom kinyomni a tampont se.. Már a fejem is belefájdult a sok próbálkozásba. Mit tehetnék??2011. szept. 23. 15:00
11/31 anonim válasza:
Menj akkor orvoshoz... te úristen. Hogyan lehet bent hagyni a tampont? -.-"
12/31 anonim válasza:
Hát ha nagyom morbid akarsz lenni.. 1 szemöldökcsipeszt lefertőtleníted, megpróbálod vele elérni... Aztán megcsípni, kihúzni..
Én a helyedbe már rég a nődokinál ülnék...
13/31 anonim válasza:
Szerintem menj nőgyógyászhoz.
14/31 A kérdező kommentje:
Mit hogyan lehet bent hagyni?? Este betettem alvásnál reggel mentem wc-re hogy kiszedem, de nem tudtam sehogy!
2011. szept. 23. 15:16
15/31 anonim válasza:
de hogy lehet mellesleg ekkora....?? ízééé elmondtam itthon hát röhögnek mint állat...
16/31 anonim válasza:
82%-os: most mit kell k*csögösködni a kérdezővel???
17/31 A kérdező kommentje:
15:15-os.. Mi hogy lehet ekkora?? Én nem tudom hány éves vagy de az IQ szinted egyenlő a nullával, nem tudom neked ebbe mi olyan vicces :) Kívánom, hogy járj te is ugyanígy majd meglátjuk akkor is nevetsz-e!
2011. szept. 23. 15:25
18/31 anonim válasza:
"de hogy lehet mellesleg ekkora....?? ízééé elmondtam itthon hát röhögnek mint állat..." kur,va vicces tényleg
kérdező, azonnal menj az sztkba, talán még van nőgyógyász, reggel óta halogatod, már legalább 18 órája bent van a tamponod - ha nincsen már rendelés, akkor irány a kórház nőgyógyászati ügyelete
19/31 A kérdező kommentje:
15:16*
2011. szept. 23. 15:25
20/31 A kérdező kommentje:
4-ig van rendelés és nem érek be addig! Eddig azért nem mentem hátha ki tudom szedni én is, de még próbálkozok vele. Azt nem tudom van-e hétvégén nőgyógyászati rendelés mert nem találom sehol a neten péntek az utolsó nap.
2011. szept. 23. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!