Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elképzelhető, hogy teherbe...

Elképzelhető, hogy teherbe estem? 20/L

Figyelt kérdés

A barátommal kábé három hete együtt voltunk, védekeztünk, de sajnos nem az aktus elején húztuk fel a gumit. Petting közben belém csusszant, a hév miatt kb. hármat pattantam rajta, majd felhúztuk az óvszert. 2-án kellett volna megjönnie kábé, azóta várok.

A premenstrációs hasgörcsszerű dolgokat már kb. két hete érzem, ráadásul az én mensesem egyik hónapban pontosan jön, máskor késik, most a késős hónap van. Eddig 13 nap volt a legtöbb, már 9nél járok. Érettségi időszak volt, ráadásul június közepén kezdtem el dolgozni, több helyen is, szinte minden nap másik munkahelyen dolgozom. Egyenetlen az alvásom, néha két órát alszom, máskor tizenkettőt. Fokozott vizelési ingerem nincs, tegnap azt hiszem napszúrást kaptam, és tegnap óta fáj a fejem. Továbbá pajzsmirigy-problémáim is vanak, túlműködik. Ezek okozhatnak késést, vagy lehet h mégis folyt belém előváladék? (Barátom azt mondta, hogy ő nem érzi amikor kijön belőle.)

2011. júl. 11. 21:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
300-400 Ft egy teszt, a teszkó éjjel-nappal nyitva van ;)
2011. júl. 11. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen,elképzelhető.
2011. júl. 11. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Jogos: tesztelj.
2011. júl. 11. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
1-2 hét késésnél még nem kezdődnek a terhességi tünetek, úgyhogy azt kb hiába figyeled - várj még pár napot, aztán vegyél tesztet - 10-12 nap késés után már kimutatja bármilyen teszt
2011. júl. 11. 21:14
 5/13 A kérdező kommentje:
ha szombatig nem jön meg teszt lesz belöle :S
2011. júl. 11. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:

pattantál rajta :D:D:D bocs, de ez nagyon vicces kifejezés

Nem tudom miért úgy adod elő, mintha jaj szegény kisleányt megerőszakolták és azért nem lett felhúzva az elején.

2011. júl. 11. 21:15
 7/13 A kérdező kommentje:
figyelmetlenek és felelőtlenek voltunk kriszta nem maszkolom a helyzetet de nem az a lényeg h pattanok rajta vagy vonaglok kriszta
2011. júl. 11. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok se nemecsek ernő, se Kriszta. Majd ha terhes leszel, legalább tanulsz belőle.
2011. júl. 11. 21:23
 9/13 A kérdező kommentje:
ha nemecsekernő és kriszta nem is, de christine névvel akkor skizofrén biztosan :)
2011. júl. 11. 21:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Már most kimutatná a teszt. És az utolsó elméletét megcáfolva: elmaradt menstruáció előtt egy héttel voltak terhességi tüneteim. (Nem pms, mert egész más volt.) Most 5 hós a lányom.
2011. júl. 11. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!