Milyen fogamzásgátlót szedtek?
Szeretnék fogamzásgátlót szedni. Tudom hogy a nőgyógyász mondja majd meg hogy milyen kell. Engem az érdekelne hogy ti milyet szedtek? Leginkább attól félek hogy teherbe esek, mert ugye ott van mindig az a bizonyos csekély százalék a biztonságos védelem mellett. Vagy ilyen nem fordulhat elő ha helyesen és rendszeresen szedem? Előfordult valamilyen hormonális változás ami előtte nem volt?pl.: hízás vagy ilyesmi? És az között van különbség hogy olcsóbb vagy drágább mármint védelem szempontjából?
Légyszi árat is írjatok!
Köszönöm az értelmes válaszokat!:)
(Azért ide írtam a kérdést és nem a szex szerelem témakörön belül a fogamzásgátláshoz mert reméltem hogy itt komolyabb válaszokat kapok mint ott.)
a terhesség ellen mindegyik tabi ugyanannyira véd (kivéve a csak progeszteront tartalmazó minipillek, amelyeket szoptatás alatt adnak), az áruktól függetlenül.
viszont a hiba% akkor is ott van, ha rendesen szeded.
rengetegféle mellékhatása lehet, változó, hogy kinek mi jön ki. pl. a libidócsökkenés és a hízás nagyon gyakori.
Teljesen jó ez a kategória, hisz az egészségedről van szó. :)
Anno 1-2 évig Mercilont szedtem, nagyon régen, így annak már az árát sem tudom, ne haragudj. Aztán egy olyan gyógyszert vettem szintén évekig, ami az akkori bőrgyógyász szerint helyrehozza a hajproblémáimat, melyről persze kiderült, hogy csak még jobban hazavágta a hormonháztartásomat..
Ritka típus lehetek - a nődokim szerint is -, mert a tablettától én mindig is fogytam, majd idő után szintet tartottam, ha abbahagytam, akkor híztam megállás nélkül..
Jelenleg már nem is szedek semmit, és nem is fogok.. A lányomat is megpróbálom majd lebeszélni róla, mert hiába vannak egyre kevesebb hormontartalmú készítmények, akkor is van bennük. Az óvszer nem csak a nem várt terhesség ellen is védelmet ad, de nagyon sok nemi úton terjedő betegséget is el lehet vele kerülni... ha meg már komolyabb a kapcsolat, vannak egyéb lehetőségek is.
Bocsi, nem "anyáskodni" akarok, de a többség szerintem úgyis támogatni fogja a tabletta szedését, és gondoltam kell ez a vélemény is. :)
"a többség szerintem úgyis támogatni fogja a tabletta szedését"
Én sem vagyok igazán mellette. azért nagyon erős túlzás, hogy a mai tabiknak már alig van mellékhatásuk. Sokan hagyták már abba a környezetemben. vki meghízott és nullára csökkent a libidója, vkinek olyan migrénje lett tőle, hogy nem bírt megmaradni.
ezen kívül rengeteg olyan van, hogy abbahagyás után nem indul újra a peteérése.
szóval én is inkább az ellentábor vagyok:d
második voltam
hát szerintem a hízás a legkisebb gond. ha látod, hogy jönnek fel a kilók, akkor abbahagyod és kész.
de azt sajnos nem tudhatod előre, hogy abbahagyás után újraindul-e a peteérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!