Milyen kis hormontartalmú fogamzásgátlót szedtek?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok árat is, hogy mennyibe kerül a havi, vagy 3 havi belőle! Köszi!2010. szept. 10. 06:59
1/6 anonim válasza:
Nemtudom, hogy az enyém alacsony hormontartalmú-e, de én Cypromixet szedek, 3 havi kb 2800 ft.
2/6 anonim válasza:
Én Volina-t szedek 3 havi 6000ft.Mivel én laktózérzékeny vagyok,ezért tényleg csak olyat szedhetek amiben nagyon minimális a hormon.
3/6 anonim válasza:
Mercilont szedtem, 3 havi 7500 volt, de van ahol drágább. Viszont tegnap váltottam le Yangee-ra, ami olyan új, hogy csak 1 gyógyszertárban lehet kapni, és a google sem ismeri. Ez 5600Ft 3 hónapra. Gondolom miért fontos neked a kis hormontartalom, de megvan ennek a hátránya is, mert 15 napos pecsételést csinált, meg nem várta meg a doboz végét a mensi.
4/6 A kérdező kommentje:
3 éve szültem és azóta össze-vissza menstruálok. A nőgyógyászom azt ajánlotta, hogy szedjek fogamzásgátlót, attól beáll. Régebben szedtem ugyan tablettát, de anno azért hagytam abba, mert elkezdtem egyre egészségesebb életet élni, nem akartam hormonkészítményeket szedni. De úgy látom lehet mégiscsak ez a megoldás, ezért érdeklődöm.
2010. szept. 10. 10:23
5/6 anonim válasza:
Az elsőnek üzeme, hogy egyrészt a cypromix nem épp a legalacsonyabb hormontartalmú, másrészt elsősorban nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer. Csak bizonyos esetekben szabad felírni!...
A másodiktól meg azt kérdezném, mi köze a hormonoknak a laktóz érzékenységéhez? Mert szerintem semmi:)
Kérdező: Ezt nem neked kell kitalálni, meg nem is az ittlévő önjelölt nőgyógyászoknak. Az orvosod tudja csak megállapítani, hogy neked melyik típusú gyógyszer ajánlott. Attól, hogy vkinek bevált vmelyik, attól neked még lehet rossz.
6/6 A kérdező kommentje:
14.06.-os: Ohh, persze! Elvileg úgy kellene működnie, hogy a nőgyógyász a nekem legmegfelelőbb tablettát írja fel, de ez azért nem így működik... Annak idején mikor először felirattam a fogamzásgátlót, a nőgyógyász meg sem vizsgált, semmit nem kérdezett tőlem, csak rámnézett és közölte, hogy Tri-Regol. Azóta persze váltottam orvost, de ha nem baj, inkább én is tájékozódom picit...
2010. szept. 10. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!