Hány évig szedtek egyfajta fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Hallottam olyanról, hogy pár évente nem árt fogamzásgátlót váltani, mert néhány nőnél egy idő után kevésbé hatásos. Ti is találkoztatok már ilyennel? Ti mióta szeditek ugyanazt? Szoktátok váltani?2010. jún. 29. 21:05
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én most három és fél éve szedek fogamzásgátlót, és kb 2 év után váltottam le az elsőt(Mercilon).
A doki ajánlotta mert állítólag az amit azóta szedek(Belara) akkor egy új szer volt és "pont nekem való"!
2/2 anonim válasza:
Tényleg igaz,hogy időnként nem árt hatóanyagot váltani (én 5 évről tudok,de sokféle verziót hallottam már).Személy szerint 3 és fél évig szedtem Lindynette 20-at és azalatt nem volt gondom vele(nem lettem terhes).Azt mondják,az jelezheti,hogy a szervezeted kezd hozzászokni egy adott fogamzásgátló hatóanyagához,ha a szüneti hétben fokozatosan egyre kevesebbet(mennyiségre), és egyre rövidebb ideig menstruálsz.Állítólag olyankor már célszerű váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!