Ellene vagytok a terhességmegszakításnak?
Én ellene vagyok, ék gyilkosságnak veszem. Az a pici baba, akit elvetnek, már érez. És gondoljatok milyen az, ha összeroppantanák a koponyátokat, és sorra leszaggatnák a végtagjaitokat. És mit tehet szegény pici baba? Semmit. Meg van ez a sóinjekció, amitől meghal, és halva megszülik. A baba a kínok kínját éli addig meg: agyvérzés, szívinfarktus...
DE!!!
Sajnos vannak olyan esetek, amikor még én is azt mondom (bár nem szívesen), hogy oké. Például amikor védekezés ellenére teherbeestek, és a kismama még nagyon fiatal, esetéeg nincs meg a kellő anyagi háttér. De akik felelőtlenül ágyba bújnak fűvel-fával, és úgy esnek teherbe, azokat nem tudom sajnálni.
17:19-es vagyok.
Az a baj az örökbeadással, hogy általában aki nem akar gyereket, az nem csak magát a babát nem akarja, hanem kihordani és megszülni sem.
Ha teherbe esik, és kihordja, akkor mindenki tudni fog róla. Halasztania kell a suliban, megtudja a falu, a család stb. Aztán érdekes kimagyarázni, hogy a pocak eltűnt, de gyerek meg sehol...
Az abortuszt viszont nem veszi észre senki...csak bemegy a kórházba és kijön.
Szóval szerintem sokan azért nem is gondolnak az örökbeadásra, mert azt a 9 hónapot sem szeretnék, ami a terhességgel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!