Nők, lányok, ti is zakkantak vagytok kicsit mensi megjötte előtt? Én igen, mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Érzelmi hillámzásokon megyek át, rosszkedv, ingerlékenység... És ezt kifejezetten nem szeretem, hogy ilyen vagyok olyenkor, de nem tudok mit tenni a hormonok ellen. Egyébként vidám típus vagyok, de olyankor mintha kicserélnének. Amikor már megvan, akkor jobban leszek lelkileg. Csak akkor meg fizikailag nem, mert fájni szokott, hányingerem van, meg hasonlók. Mit lehet tenni a testi-lelki tünetek ellen?2011. okt. 17. 20:14
2/5 anonim válasza:
elvileg a B vitamin segít, még nem próbáltam, bár nem is annyira "súlyosak" a tüneteim :D de ingerlékenyebb és hisztisebb vagyok, az tény :D ja és takarítási és falási roham jön rám :D
3/5 anonim válasza:
Hajjaj...bizony ám!
A mozgás nekem jót szokott tenni mind lelkileg, mind testileg.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ugyan azok a "tüneteim" mint neked a banánt ajánlják hogy attól jobb lesz. Nekem még pluszba csoki és fan vagyok, de előtte szabályosan undorodom tőle. :D
5/5 anonim válasza:
én vlem is ezvan olyan vagyok mint egy pszihopata nemnormális :// és nagyonciki dolgokat képes vok csinni //
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!