Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj ha ennyit alszom? Vagy ez...

Baj ha ennyit alszom? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Reggel 6körül feküdtem le és most 5kor keltem fel.De csak azért mert felébresztettek.Ha nem ébresztenek fel akkor tovább alszom.
2011. aug. 27. 17:10
 1/8 Tinker Bell ***** válasza:
Mondjuk ha több dolgot írtál volna, akkor lehet, hogy valaki pontosabb segítséget tudna adni. Én csak annyit tudok mondani, hogy akik lelki gondokkal küzdenek azok sokat alszanak...
2011. aug. 27. 17:14
 2/8 anonim válasza:
ha disznórészegen mész haza akkor nem, ha a gép előtt vagy egész éjszak az kurv* káros
2011. aug. 27. 17:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja 14 éves vagyok.
2011. aug. 27. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért aludtam el akkor mert nem tudtam előbb elaludni.
2011. aug. 27. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
én is egy 14 éves fiu vok és nekem az ellenkező a bajom nem tudok aludni de az is lehet hogy csak a melegtől nemtdok aludni.amugy válaszolva a kérdésedre azaz orvosi véleményem (orvos akarok lenni) hogy ha mostanság sokat izegtél mozogtál vagy sokat tornáztál netán idegeskedtél de már az idegeskedésen tulvagy akkor a szervezetednek regeneráciora vn szüksége s ezt alvással tudja a legjobban megtenni.
2011. aug. 27. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem jó, ha ennyit alszol. Főleg ha folyamatosan. Ráadásul teljesen felborítod a bioritmusod azzal, hogy ilyen lehetetlen időpontban alszol. Próbálj meg egyszer (ha 6 körül fekszel le) korán kelni (12 előtt), aztán ne aludj el estig és valszeg vissza fog állni a rendes kerékvágásba a dolog. Ha nem tudsz elaludni, ne forgolódj az ágyban , inkább csinálj valamit, ami elálmosít.
2011. aug. 27. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindjárt kezdődik az iskola, úgyhogy jobb lesz visszaállsz a normális kerékvágásba. :)
2011. aug. 27. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
ha normálisan éjjel aludnál akkor szerintem nem lenne ilyen "problémád", egyébként sok sikert az iskolakezdéshez, szivás lesz.
2011. aug. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!