Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért hisztek a vény nélküli...

Miért hisztek a vény nélküli gyógyszerekben lányok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt elsősorban a sláger canestenre. Miért hisztek jobban a tv reklámoknak mint amit a nőgyógyász mond? Honnét tudja egy nő pl hogy igen, nekem biztosan gombám van, és a néni meg folyton reklámozza a Canestent a Tv-ben, minek is menjek el orvoshoz? És ha történetesen nem gombátok van és félrekezelitek magatokat a Canestennel? Egyáltalán volt olyan akinek rendes nőgyógyász ajánlotta a Canestent? (tehát elment vizsgálatra, és az orvos ajánlotta neki)
2011. aug. 21. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert a nők alapvetően a saját testükhöz sem értenek, betegesen félnek a nőgyógyászati kontrolltól és a mammográfiától, ezért akármilyen gyógyszert vagy éppen más szart kipróbálnak, csak nehogy el kelljen látogatni a rendelőbe.
2011. aug. 21. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok, 29 éves, és akármilyen bajom volt, mindeig elmentem nőgyógyászhoz. Nem értem a félős lányokat, nőket, hogy a dokitól félének de a f..októl meg nem? A nemi éretség az nem csak azt jelenti hogy szexelhetünk mint a nyulak, hanem bizonyos (sőt nagyon nagy fokú) felelősségel is jár a saját testünkkel kapcsolatban. Szánalmas tényleg hogy du..ni de jó, aztán meg megváltozott a folyásom meg viszketek, nem baj, bitos gomba, gyógyszertár és Canesten. Holott a viszketés nemi betegségtől is lehet amit egymásnak adnak át a partnerek, és ezen a Canesten nem segít. (A canesten nőgyógyászok által is elevult gyógyszernek minősül, nem véletlen hogy gyak a lelkiismeretlenebb dokik ajánlják, már ha ajánlják)
2011. aug. 21. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Bár nő vagyok de nem tudok válaszolni a kérdésre. Azért mert ha valami olyat észlelek magamon ami fáj vagy nem normális akkor elmegyek a nőgyógyászhoz. Persze kellemetlen de inkább mint szaktudás nélkül mindenfélét vegyek be vagy kenjem magam vele. Bár nekem még gombám nem volt de két barátnőmnek már igen. Nem egy nőgyógyászhoz járnak de egyiknek sem a Canestent írták fel/ajánlották.
2011. aug. 21. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem kb.5 éve volt utoljára gombás fertőzésem és az orvos Canestent írt fel.Gondolom ma már van ennél jobb.
2011. aug. 21. 20:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, egy felelősségteljes nő el is megy nőgyógyászhoz, de sajnos egyre kevesebben vagyunk akik ezt tesszük :-) Egyébként hiányolom a Canesten mániásokat miért nem válaszolnak a kérdésemre? Eddig akárhol it olvasgattam hasonló témát, boldog boldogtalan a Canestent ajánlotta. KIváncsi lennék az indokukra!
2011. aug. 21. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Minden hülyeségnek bedőlnek. Attól, hogy valami vény nélkül kapható, még el kell menni orvoshoz, hiszen csak ő tudja vizsgálat után megállapítani, hogy mi a baj. Sajnos sokan a férfi nőgyógyászokat is egy perverz állatnak tartják, és inkább szenvednek, vagy mindenféle hülyeséggel kísérleteznek, de előbb-utóbb úgyis orvoshoz kerülnek, de akkor már sokkal nagyobb bajjal.
2011. aug. 22. 07:11
 7/8 anonim ***** válasza:
azért azt se felejtsétek el, hogy manapság rengeteg a bunkó nőgyógyász, és kislányok amikor először mennek, egy életre megútálják az egészet... egyik rokonunk fogamzásgátlót szedett, és azt hiszem a májával lett baj, mert a nőgyógyász nem nézte meg a vérét...
2011. aug. 22. 13:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Én meg a női nőgyógyászokat utálom nő létemre.
2011. aug. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!