Hisztek a gyógyfűvekben illetve a természetgyógyászatban?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 15:11
1/4 anonim válasza:
A gyógyfüvekben igen. Kisebb-nagyobb betegségeknél általában nem orvoshoz megyek, hanem a herbáriába. Viszont vannak, akik egyes növényekről csodálatos képességeket terjesztenek, eltünteti a daganatot, stb, no ebben nem hiszek.
2/4 anonim válasza:
én hiszek abban hogy gyógyhatásuk van ezeknek stb, de abban nem,hogy ezek mindent megoldanak!! igenis van amikor ezek nem elegek,és kell a gyógyszer! tehát nem orvosságok,hanem gyógyhatású készítmények sztem. utóbbi pedig necces téma, sztem fele igaz fele nem, de sokmindenben csak hinni kell igazán, és akár placebo-t is adhatnak kb...
3/4 anonim válasza:
Persze! A gyógyfüveknek nincsen olyan erős hatásuk, mint egy-egy gyógyszernek, de valamennyire mindenképpen hatékonyak. A természetgyógyászat is jó dolog, csak szerintem sok a hozzá nem értő kuruzsló, aki magát természetgyógyásznak adja ki, emiatt romlik az emberek t.gy.-ba vetett hite. A nyugati orvoslás nem fogadja el a t.gy. létjogosultságát, ill. ez valamennyire fordítva is igaz. Pedig a kettő együtt karöltve sokkal hatékonyabb lenne. A közvetlen környezetemben van olyan, akin az orvosok nem tudtak segíteni (ill. azt mondták, hogy jelenleg erre a bőrbetegségre nincsen gyógymód, vele kell élni), a t.gyógyász pedig fél év alatt kikúrálta.
4/4 anonim válasza:
Nem hiszek, ez egy tudományos tény, hogy a gyógynövény gyógyít. Én sem szoktam orvoshoz járni. Ha nem tudom felköhögni, akkor iszok majorannás teát és akkor majd fel fogom tudni köhögni; nem az orvoshoz szaladok Robitusin-ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!