Hisztek a Bioptron lámpa gyógyító erejében?
Csak akkor hiszek, ha tapasztalom, és jó.
eZ sem csodaszer, de nálam bevált.
Izületekre, migrénre, megfázásra, gyomor problémákra, magas vérnyomás kiegészitésére, fogra használtam eddig.
Én nem tudok a témáról sokat, de mikor ekcémás volt a kezem, 3 "kezelésen" részt vettem, az hatásos volt. Elmúlt tőle pár napra vagy pár hétre, már nem is emlékszem. Persze lehet, hogy a placebo-hatás miatt.
Nem mondanám hogy hiszek, de ez jó volt. Ha lenne rá pénzem, vennék egyet, és segítene a többi dologgal kapcsolatban is, amit írnak, na akkor hinnék :)
Én dolgoztam vele,az első páciensem története a következő volt: a keringésével volt probléma, eléggé előrehaladott,az orvosok max egy évet jósoltak neki. EGY! kezelésen vett részt, másnap már úgy tudta bekötni a cipőfűzőjét, hogy nem szédült. Azonnal megvette,majd pár hónap után találkoztam vele és fátyolos tekintettel mondta, h ennek köszönheti az életét.
A hatásában nem hinni kell, bizonyítva van sokféle méréssel és kísérlettel, h hatékony. Egy kis érdekesség: a feltalálója magyar volt, de itthon nem kapott szabadalmat,ezért került ki Svájcba. A svájci minőséget pedig úgy gondolom nem kell bemutatni...
A színek a különböző csakráknak felelnek meg, minden csakránknak van egy színe, és ha adott helyen ezeket használjuk, gyorsabb a gyógyulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!