Hogy mongyam el anyunak ha már megjon a menzi?
"Anya, képzeld megjött!"
Ne aggódj, csak addig ciki, amíg el nem mondod. Ez egy teljesen természetes dolog, nincs benne semmi ciki, egyelőre hidd el, később rá fogsz jönni, hogy tényleg így van :)
Most miért támadtátok le ? Nekem is kellemetlen volt megmondani attól függetlenül, hogy természetes. Gondolom 10-11 éves lehet, nekik még az is ciki, ha fehér cipőben megy iskolába, míg a többin fekete van...
Gondolkodjatok már ! ( Ja, és fiú ebbe ne szóljon bele... )
Amúgy eléállsz: Anyu, megjött, vegyünk betétet.
koszonom mindenkinek hogy felvilágosítottatok hogy ez nem ciki , minden válasz hasznos volt a számomra
mégegyszer koszi
Nekem az első mensim 10 évesen jött meg, pont azon a napon amikor az új osztályommal 4 napos kirándulásra mentünk...:)
Anya még aludt, de odaálltam elé. Érezte, hogy nézem és felkelt rá. Amikor felkelt, ezt mondtam: "Anya, megjött..."
Anya az álmosság és a zavarodottság miatt rögtön vissza is kérdezett: "Mi?"
-"A menzeszem.."
Aztán felkelt, bementünk együtt a fürdőszobába, elővett egy betétet, majd megkérdezte: "Tudod hogyan kell használni?"
El sem tudom mondani mennyire zavarban voltam, és fel voltam háborodva. Honnan kéne nekem azt tudni 10 évesen hogy működik egy betét?:) Így visszagondolva rá már vicces ez a sztori, akkor kellemetlen volt..:)
Utána minden hónapban megkérdezte, hogy megjött-e. Ez viszont kifejezetten idegesített, mert én sem kérdezgettem tőle, hogy neki megjött-e :D De erre visszagondolva ez is csak kedvesség és odafigyelés volt, hogy rendszeres-e a mensim. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!