Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy hozzam fel anyunak?

Lóbarát kérdése:

Hogy hozzam fel anyunak?

Figyelt kérdés
A tavalyi farmerjaim szerintem már nem jók rám, és most nem is állunk valami jól anyagilag, csak a suli cuccokra futja. Viszont van csomó térdnadrágom, de azokban félek kimenni az utcára, mert szerintem szőrös a lábam nagyon. Anyám ezt nem érti, hogy mért nem akarok térdnadrágot húzni suliba. Vagy pl. ujj nélküli pólót. Ez lenne az első borotválás, semmi képp nem csinálnám az elsőt egyedül. Hogy hozhatnám fel neki? A pólósat egyszer felhozta, azt mondta, hogy majd, de elmaradt.. 13 vagyok.
2011. aug. 25. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy zavar Téged a szőr és nem érzed jól magad miatta.
2011. aug. 25. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy ebben a melegben a hónaljad nagyon izzad és zavar a szőr ezért szeretnéd ha segítene, hogy le tudd borotválni. A lábad meg jöhet utána, egyszerűen megmondod, hogy a suliba már ciki lenne úgy térd nadrágot húzni, hogy szőrös a lábad és nem szeretnéd ha rajtad gúnyolódnának.

Sok sikert! :) Bár szerintem ehhez nem kell a szülő segítsége egyszerűen veszel egy csomag eldobható borotvát (180 ft a tescoban 5 db, rózsaszín zacskóban van). A neten egy picit utána olvasol, hogy valójában ezt hogyan is érdemes elkezdeni és megcsinálod magadnak. Nem nagy dolog az egész.

2011. aug. 25. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy akár itt is érdeklődhetsz arról, hogy állj neki, biztos fognak segíteni neked.
2011. aug. 25. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Magyarán szeretnéd szőrteleníteni a hónaljad és a lábaid?

Szerintem kérj tőle egy borotvát (lehetőleg újat). Ha nincs, akkor beballagsz a legközelebbi drogériába, vagy hasonló helyre, és veszel egy csomag eldobható borotvát.

Ne félj, egyedül is menni fog, nem bonyolult.

Na: fölemeled az egyik karod, egy kevés tusfürdőt nyomsz a hónaljadra, felhabosítod, és fentről lefelé huzogatod rajta a borotvát, amíg el nem tűnik az összes szőr.

2011. aug. 25. 15:48
 5/5 anonim válasza:
miért kéne az orrára kötni hogy borotválkozol???
2011. aug. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!