Hogyan növelhetem meg az ösztrogén termelésemet?
A hormonháztartásodat ne akard összezavarni, mert nagyon nagy bajod lehet belöle!
Ha valami bajod van, akkor menj orvoshoz, de házilag ne keverj bele, mert idövel aztán még az orvosok sem tudnak segiteni rajtad többé.
Még azt megérteném, ha a progeszteron szinted szeretnéd emelni, hisz az ösztrogén sajnos rengeteg külső dologból (vegyszerek, mosogatószerek, mosópor, stb..) bejut a szervezetbe, így a progeszteron bejuttatása természetesen úton sztem fontos. Nem hiába nevezik egyensúlyozó hormonnak.
Na de minek az ösztrogént???
köszi a válaszokat. mellnövelés céljából. azért mert a fitoösztrogének (amik a növényekben található ösztrogénhez hasonló anyagok) is növelik az ösztrogén termelést, ez az alapanyaga a mellnövelő készítményeknek, de úgy gondolom hogy van ennél egyszerűbb és természetesebb megoldás is, amit az orvostudomány nem köt az emberek orrára.
összegyűjtöttem a fitoösztro. tartalmú növények nevét, de túl sok ahhoz hogy egyenként szórakozzak a beszerzésükkel meg az elkészítéssel. segítsetek!
Azért ezt jól gondold meg,mert a magas ösztrogén,olvasd csak el,mit okoz????
Tudod milyen gyógyszert kapnak a mellrákosok?? Olyat,ami teljesen leállítja az ösztrogéntermelést.Vajh miért???
Hidd el jobban jársz ha inkább gyűjtesz egy mellplasztikára és hagyod ezeket a hormonos badarságokat.
Egy pár hét műtét után és máris elégedetten nézheted magad a tükörben.Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!