Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan növelhetem meg az...

Hogyan növelhetem meg az ösztrogén termelésemet?

Figyelt kérdés
gyógyszerek nélkül, lehetőleg minél természetesebb és olcsóbb megoldásokat várok
2011. júl. 25. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ovuláció utántól a menstruáció jelentkezéséig szedhetsz e vitamint. Ha épp klimax után vagy, akkor az e vitamint rendszeresen kell szedned.
2011. júl. 25. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:

A hormonháztartásodat ne akard összezavarni, mert nagyon nagy bajod lehet belöle!

Ha valami bajod van, akkor menj orvoshoz, de házilag ne keverj bele, mert idövel aztán még az orvosok sem tudnak segiteni rajtad többé.

2011. júl. 25. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Minek?
2011. júl. 25. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Még azt megérteném, ha a progeszteron szinted szeretnéd emelni, hisz az ösztrogén sajnos rengeteg külső dologból (vegyszerek, mosogatószerek, mosópor, stb..) bejut a szervezetbe, így a progeszteron bejuttatása természetesen úton sztem fontos. Nem hiába nevezik egyensúlyozó hormonnak.

Na de minek az ösztrogént???

2011. júl. 25. 20:35
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. mellnövelés céljából. azért mert a fitoösztrogének (amik a növényekben található ösztrogénhez hasonló anyagok) is növelik az ösztrogén termelést, ez az alapanyaga a mellnövelő készítményeknek, de úgy gondolom hogy van ennél egyszerűbb és természetesebb megoldás is, amit az orvostudomány nem köt az emberek orrára.

összegyűjtöttem a fitoösztro. tartalmú növények nevét, de túl sok ahhoz hogy egyenként szórakozzak a beszerzésükkel meg az elkészítéssel. segítsetek!

2011. júl. 27. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
A melled mérete az örökölt génektöl függ, ezt semmilyen hormonkezeléssel nem fogos tudni megváltoztatni. Viszont ha elkezdesz összevissza hormonokat bevinni a szervezetedbe, akkor komoly problémákat okozol, amiböl rengeteg bajod, betegséged lehet, többek közt meddöség és rák is.
2011. júl. 27. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Azért ezt jól gondold meg,mert a magas ösztrogén,olvasd csak el,mit okoz????

Tudod milyen gyógyszert kapnak a mellrákosok?? Olyat,ami teljesen leállítja az ösztrogéntermelést.Vajh miért???

2011. júl. 27. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt hittem, h teherbeesés céljából, mensi beállítására v a klimax hatásainak kiütésére akarsz ösztrogént. Még a fitoösztogénekkel sem jó packázni, csak arra indokolt esetben érdemes használni őket. Habár nem olvastam az előttem szóló linkjét, de biztos, h alaposan megmutatja neked, h miért nem jó, ha az ösztrogénekkel bajlódsz. Mell megnövelését meg műtéti úton lehet elérni. Bármilyen szert is kínálnak rá, az mind csak kuruzslás.
2011. júl. 27. 17:29
 9/9 Ani7999 válasza:

Hidd el jobban jársz ha inkább gyűjtesz egy mellplasztikára és hagyod ezeket a hormonos badarságokat.

Egy pár hét műtét után és máris elégedetten nézheted magad a tükörben.Hajrá.

2012. júl. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!