Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan növelhetem az önakaratom?

Hogyan növelhetem az önakaratom?

Figyelt kérdés

180cm magas 16/F vagyok. Nem voltam valami aktív az utolsó 2-3 évben és sajnos felszedtem pár kilót. Nyár elején 80kg voltam, ebből azonban sikerült leadjak majdnem 5 kilót körülbelül július közepéig. Szoba bicikliztem, felüléseket/fekvőtámaszokat csináltam és emellett diétáztam is. Azonban valahogy egyre kevesebbet mentem és most már nem is megyek egyáltalán. Úgy kelek fel hogy el fogok menni, de aztán megreggelizek olvasok a kötelezőmből meg minden mást csinálok, csak ezt nem. Régebben csináltam reggel is meg este is. De valahogy eszembe jut hogy olyan rossz leizzadni, meg izzadtan ülni a biciklin. Olyan jó lenne elmenni strandolni, de mindig szégyenlem magam.

Mégis létezik arra mód hogy valahogy jobban elhatározzam magam? Jó volt látni az eredményt, de már vissza szedtem 1 kilót megint és félek hogy csak rosszabb lesz. Ennyire vacak lenne az elszántságom?

PS: Úgy gondolom hogy normálisan fogalmaztam úgyhogy remélem a válaszok is normálisak lesznek.

2011. aug. 6. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne arra gondolj ,hogy mennyire leizzadsz így nekem se lenne kedvem csinállni , nekem pl jó érzés utána érezni , hogy feszülnek az izmaim meg tűz forróak.
2011. aug. 6. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát tűzforró vagyok de itt még semmi nem feszül.

Egyszer súlyzóztam is és addig csináltam hogy a következő héten alig bírtam felemelni a karom, azóta arra sem tudtam rászánni magam. Konditerem kéne csak oda bodybuilder-ek járnak szóval oda se lenne kedvem elmenni, szégyellném magam.

Hah, mért alakult így? :/

2011. aug. 6. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:

A bodybuilder-ek is elkezdték valahol. Ha izmosak lettek volna előtte minek járnak akkor oda.

Eddzél keményen, és figyelj az étrendre is. A neten találsz szálkásító étrend mintát.

2011. aug. 6. 22:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha szálkás lennék akkor simán járnék kondi terembe de addig ki van zárva. Maximum valami magánedzővel. :/
2011. aug. 6. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!