Beadassam a HVP elleni oltást?
Figyelt kérdés
Az iskolámban van egy akció, aminek keretében a három HPV oltást összesen 75000 Ft-ért megkapjuk. Alapból ugye 270000 Ft lenne. De nem tudom, hogy van-e értelme beadatnom. Ez azért rengeteg pénz, és nem is tudják pontosan, meddig véd, és ugyanúgy kell járni utána is méhnyakrákszűrésre. Ja és már 19 éves vagyok, bár szexuális kapcsolatom még nem volt, de lehet, hogy a köveketkező fél évben már lesz, az utolsó oltás megkapás előtt (mert az első és az utolsó oltás között fél évnek kell eltelnie). Ha valakinek már beadták mik a tapasztalatok? Van valami mellékhatása?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 2. 19:12
11/11 anonim válasza:
Nalun,Romaniaban mi ingyenesen megkaptuk az oltast, mind a 3-at, mar aki akarta.Hallottuk, hogy lehet mellekhatasa de csak keves. Nekem pl volt egy kis fejfajasom tole de ennnyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!