Április 21-én elvetéltem (művi befejezés). A nőgyógyász aug.10-re adott időpontot, pedig mondtam neki, hogy miről van szó. Nemsokára Balaton, nem biztos, hogy oda így kéne menni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb. 1-1,5 hét volt, míg akkor elmúlt a vérzésem, utána talán egy hétig semmi. Azóta állandóan vérzek (hol rózsaszín, hol sötét vörös, változó). Műtét után az első menzeszem is kimaradt egy hónapig, a menzesz óta pedig szintén vérzek (bár kisebb mennyiségben, mint pl. menzeszkor, van hogy órákra abbamarad aztán újra megindul). Reméltem, hogy az "első" havi után abbamarad, de nem. Néha húzódik egy kicsit a méhem, de ennyi. Tegnap óta a jobb mellem is vérzik, ha egy picit megnyomom az egyik részen (bár csak kicsit, de nagyon sötét színű), ma pedig mikor munkából hazajöttem, átlátszó lé szivárgott belőle.2011. júl. 10. 19:37
31/33 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel a mell-problémával hova kell fordulnom? Milyen szakorvoshoz? Most lesz pár szabadnapom aug.-ban, talán sikerülne hamarabb utánajárnom. Vagy sima rákszűrés is kiderít mindent? Oda hova kell jelentkeznem?
2011. aug. 5. 18:56
32/33 anonim válasza:
háziorvosod nem tud utba igazítani? mert ő biztosan tudja hova kell menj.
33/33 anonim válasza:
Én továbbra is az I.sz Nőgyógyászati Klinikát ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!