Nagyon rövid menstruáció? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
na észrevettem hogy pár hónapja (3-4) egyre rövidebb a menstruációm... átlagban olyan 5-6 napig tartott, úgy hogy első nap nem olyan erős 2. nap indul be nagyon erősen, és fokozatosan csökken.. de most úgy van hogy megjön első nap akkor nagyon kevés 2.nap nagyon sok, és 3. nap mintha elzárták volna csak kis barna csöpög... és ez a barna tart 1 max 2 napig...(szal max 4 de inkább 3 napig tart) ez normális? 20 éves vagyok, nem szedek semmilyen gyógyszert, védekezünk párommal, és kb minden hónapban csinálok terhességi (csak a magam megnyugtatása érdekében mert hát sose lehet tudni...)2011. júl. 9. 14:12
1/1 anonim válasza:
Ez lehet a melegtől is, bár ha már több hónapja ez van akkor nem ez a valószínű. Nekem is szokott változni. Mivel nem szedsz gyógyszert szerintem ez normális. Csak a gyógyszerszedőknek jön meg ugyanúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!