Ez normális? (rövid menstruáció)
A rövid ciklus azt értem, hogy szombaton éjszaka megjön, nagyon erősen, vasárnap is tart, hétfőn is van és gyengül, kedden meg már szinte semmi csak néha-néha.
Több éve szedek fogamzásgátlót, az utóbbi két hónapban fordul elő. Terhes ezért nem lehetek remélem.
Most váltottam Lindynette 20-ról Tri-regolra, de azt csak most kezdem szerdán. Nem maradt ki egy tabletta sem és rendesen feltudott szívódni, szinte ugyanabban az órában vettem be mindig. Válaszokat előre köszönöm!
19L
Szerintem normális. Főleg,ha gyógyszert váltottál. Nekem gyógyszer nélkül rémálom volt a ciklus,most meg kb 4 napot van meg,és az is nagyon gyenge.
Nem hiszem,hogy a terhesség jele:)
Ez még a régi gyógyszer volt! :)
Köszönöm a választ, mert bár lehet hogy rövid ideig tart, de erősen van meg és nagyon szoktam görcsölni is :S
Nálam ugyan ez van, pont ugyan ez. Gyógyszert szedek több éve, az elejétől fogva maximum négy napig tart. (Hála az égnek). :)
L/20
Szia!
Nálam is ez a helyzet. :) Nekem kb. 3 napig tart, nagyon ritkán fordul elő, hogy 4. nap is jön valami belőlem. A nőgyógyászom mondta, hogy ez teljesen normális. Ha a ciklusod nem rövidebb 21 és nem hosszabb 35 napnál, akkor semmi gáz nincs, illetve ha nincs más panaszod, pl. hasi fájdalom, folyás stb., ne aggódj. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!