Túl rövid menstruáció okai?
A helyzet az, hogy az utóbbi két menstruációim feltűnően rövidek voltak (3 nap), régebben azért mindig kitartott 5-6 napig is, és azért már nem egy-kettő, hanem 7 éve hogy nővé értem. Barátnőim szerint a fogyókúrám miatt lehetett.
Rá is hagytam a dolgot, most azonban miután másfél hét telt el a rövid mensi után, mintha újra megindult volna a vérzés, vagyis nem is nevezném vérzésnek, mivel nem piros, inkább sötét barna a dolog. Ilyet még nem tapasztaltam. Terhes nem lehetek, mivel szűz vagyok.
Mit gondoltok mitől lehet ez? Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót?
Szia!
Én mikor nagyon drasztikusan fogyóztam,ugyan így jártam!Nem termelődik elég hormon!Egy idő után teljesen is elmaradhat!Vigyázz nem ér ennyit!Én 12 éve csináltam és 1 hónapja elvesztettem a babámat,mert nem volt vitamin a szervezetemben és nem tudott elég hormont sem termelni a szervezetem!28 éves vagyok és most elősször,de nagyon ráfáztam emiatt!
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!