Rövid menstruáció. De ennyire?
Kicsit késve 30. napra jött meg a menstruációm az első két nap teljesen normális módon történt igaz a vérnek vmivel élénkebb piros színe volt, megvolt az a nyálka is ami szokott de 3. nap már észrevettem hogy a helyett hogy sok lenne inkább sokkal kevesebb és ma a 4. napon szinte már nincs is...
Igaz most 3 hétig különböző betegségeim voltak (mandula-, szem-, torok gyulladás; influenza és ebből kifolyólag alergiás kiütések ami miatt inekciókat szedtem és 2 féle antiibiotikumot is)
Tehát a kérdés: Szerintetek emiatt a sok gyógyszer miatt tartott most ilyen rövid ideig vagy valami más oka is lehet? (terhesség?)
Persze, lehet amiatt, hogy gyógyszereket szedtél, és egyáltalán attól, hogy beteg lettél, mert ez sokszor felborítja a hormonháztartásodat, és ilyenkor kevesebb ideig van meg.
Ha aggódsz, jöhet a terhességi teszt, a magad megnyugtatására, de szerintem semmi gáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!