Mitől lehet ez? Valaki segítsen kérem (? )
kb 1 hónapja annyira fáradt vagyok, mindig csak alszok szinte, nézünk vmi filmet vagy mesét a barátommal elalszok, mert olyan fáradt vok,nem tudok mit csinálni, csak alszok:/ és még ha sokat alszok si van h 10 órát akk is fáradt vok :S meg folyton elfekszem a hátam, meg a nyakam is :SSS és nagyon fájnak, aztán a fülledt forró levegőtől hányingerem van, nem tudok meglenni 1 kis ruhában sem :S tuti nem vagyok terhes! meg olyan van még mostanában h amikor szexelünk a barátommal, amikor ujjaz, mostanában kicsit durvább és fáj :S meg bármennyire kívánom is a barátomat olyan nehéz felizgatni, és higgyétek el kívánom,de vhogy olyan nehéz :(( sztetek miért lehet ez ?
bunkó megjegyzések kerüljenek, ez nekem nagyon fontos ...
én is elég fáradt vagyok mostanság...nekem mindig azt mondják azért mert sokat alszom, és így kevesebbet mozgok...
de lehet betegség is..
szóval előbb háziorvos..aztán ha nem talált semmit próbálj többet mozogni+sok vizet inni
de lehet vashiány is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!