Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 éves vagyok! 13 és fél...

15 éves vagyok! 13 és fél éves korom óta "menstruálok" ami először elég rendeszeres volt. Majd egyre rendszertelenebbé vált?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron voltam nőgyógyásznál aki megvizsgált és UH-val is megnézett. Azt mondta, hogy minden rendben és felírt egy gyógyszert amitől meg is jött utána hónapban. De a következőben ismét semmi. Most azt a gyógyszert ujra ki kellett volna váltanom? (nem mondta) És hallottam a cickafark tablettáról, ez segítene? Ennyi idős korban alkalmazhatom?
2009. márc. 29. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
ORVOS!
2009. márc. 29. 14:04
 2/2 anonim válasza:
Szerintem is vissza kéne menned a dokihoz. Kérdezz meg tőle mindent, amit meg akarsz. Biztos föl fog irni vmit. Lehet, hogy majd fogamzásgátlót ajánl.
2009. márc. 29. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!