15 éves vagyok! 13 és fél éves korom óta "menstruálok" ami először elég rendeszeres volt. Majd egyre rendszertelenebbé vált?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron voltam nőgyógyásznál aki megvizsgált és UH-val is megnézett. Azt mondta, hogy minden rendben és felírt egy gyógyszert amitől meg is jött utána hónapban. De a következőben ismét semmi. Most azt a gyógyszert ujra ki kellett volna váltanom? (nem mondta) És hallottam a cickafark tablettáról, ez segítene? Ennyi idős korban alkalmazhatom?2009. márc. 29. 14:00
2/2 anonim válasza:
Szerintem is vissza kéne menned a dokihoz. Kérdezz meg tőle mindent, amit meg akarsz. Biztos föl fog irni vmit. Lehet, hogy majd fogamzásgátlót ajánl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!