Meddig lesz ilyen hangulat ingadozásom?
A szülés óta van, hogy a mensi előtt olyan idegbeteg tudok lenni, nincs türelmem semmihez, ami máskor nem is érdekel, attól ilyenkor megfeszülök. Alig van a kisfiamhoz is türelmem, napjában többször is elszámolok 10-ig, mert úgy érzem felrobbanok az idegtől. Elmúlik ez? Ez még mindig a hormonok miatt van? Vagy mi ez? Idegkimerültség? Fáradt vagyok csak?
17 hós már, de még egy éjszakát sem aludt át, reggel 6-kor kelés.
A párom még most sincs itthon, a szüleimmel nem egy városban élünk. A kisfiam úgy alszik, amikor a 10 órai után sétálunk, a babakocsiban. Szóval talpon vagyok egész nap, zéró pihi, zéró segítség. A kisfiam meg délután is menni-menni akar, ilyenkor meg gyalog szoktunk lemenni.
Persze, aludnék egy jót napközben is, meg egy kis kikapcsolódás is jó lenne, csak nincs rá lehetőségem.
Az én lányom 16 hónapos, én is olyan idegbeteg tudok lenni mensi előtt, hogy az borzasztó... apa meg is szokta jegyezni, hogy megjöhetne már...:) ilyenkor még öltöztetni sincs türelmem a gyerkőcöt, ő meg nem egy nyugodt, ülök a popsimon fajta...:) szóval nálam is van sokszor nagylevegő...:) valószínűleg fáradt is vagy, el tudom képzelni a helyzetedet, az én párom is sokat dolgozik, rajta kívül nincs sok segítségem, csak anyukám, de mivel ő is dolgozik és nem a városunkban lakik, nem nagyon számíthatok rá. próbálj meg minden kis időt magadra fordítani, most is alhatnál:), de tudom én, hogy ilyenkor meg olyan jó, ha már alszik a babóka, netezni, tv-zni:)
kitartás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!