Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meddig lesz ilyen hangulat...

Meddig lesz ilyen hangulat ingadozásom?

Figyelt kérdés

A szülés óta van, hogy a mensi előtt olyan idegbeteg tudok lenni, nincs türelmem semmihez, ami máskor nem is érdekel, attól ilyenkor megfeszülök. Alig van a kisfiamhoz is türelmem, napjában többször is elszámolok 10-ig, mert úgy érzem felrobbanok az idegtől. Elmúlik ez? Ez még mindig a hormonok miatt van? Vagy mi ez? Idegkimerültség? Fáradt vagyok csak?

17 hós már, de még egy éjszakát sem aludt át, reggel 6-kor kelés.

2011. júl. 5. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem faradtsag es azokon a napokon ez megjobban kijon. Probald ugy szervezni a napot, hogy jusson idod egy kis szunetre, egy oracska, amikor alhatsz vagy csak magaddal foglalkozhatsz, pl amikor delutan alszik, vagy apa vagy a nagyi vigyaz ra, akkor menj el vasarolni, kirakatokat bamulni, baratnokkel kavezni, sutizni.
2011. júl. 5. 23:13
 2/3 A kérdező kommentje:

A párom még most sincs itthon, a szüleimmel nem egy városban élünk. A kisfiam úgy alszik, amikor a 10 órai után sétálunk, a babakocsiban. Szóval talpon vagyok egész nap, zéró pihi, zéró segítség. A kisfiam meg délután is menni-menni akar, ilyenkor meg gyalog szoktunk lemenni.

Persze, aludnék egy jót napközben is, meg egy kis kikapcsolódás is jó lenne, csak nincs rá lehetőségem.

2011. júl. 5. 23:19
 3/3 anonim válasza:

Az én lányom 16 hónapos, én is olyan idegbeteg tudok lenni mensi előtt, hogy az borzasztó... apa meg is szokta jegyezni, hogy megjöhetne már...:) ilyenkor még öltöztetni sincs türelmem a gyerkőcöt, ő meg nem egy nyugodt, ülök a popsimon fajta...:) szóval nálam is van sokszor nagylevegő...:) valószínűleg fáradt is vagy, el tudom képzelni a helyzetedet, az én párom is sokat dolgozik, rajta kívül nincs sok segítségem, csak anyukám, de mivel ő is dolgozik és nem a városunkban lakik, nem nagyon számíthatok rá. próbálj meg minden kis időt magadra fordítani, most is alhatnál:), de tudom én, hogy ilyenkor meg olyan jó, ha már alszik a babóka, netezni, tv-zni:)

kitartás!:)

2011. júl. 5. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!