Mért van az, hogy a mai 11-15 éves kis fruskák egymást piszkálják azzal, hogy kinek mikor jött meg?
A hugom hetek óta sírva jön haza. Igazából úgymond "fejlett" család vagyunk, nekem is 11 éves koromban megjött, anyának 10 évesen. A hugom most 10. Egy évvel előbb kezdte a sulit, most ötödikes volt. Az osztályban tehát minden lány 1 évvel idősebb nála. Nekik már megjött 2 lány kivételével (a hugom és egy másik lány, egyébként hatan vannak). Már félévkor kiközösítették őket, és az osztályfőnök se tud mit csinálni, nekik nem is merik elmondani, mert férfi. Mit tegyünk? Nem bírom már látni így szegényt. :/
16/L
nálunk is volt egy ilyen, a csaj azt hazudta hogy megjött neki és kész
de amúgy nem értem miért kell ezzel piszkálni egy tíz éves KISLÁNYT (!) hogy nem jött meg neki, én visszavágnám azoknak a képébe hogy legalább nekem nem fáj a hasam minden hónapban!
14 vagyok.. A bnőimmel kibeszéltük ezt a témát. az osztálybol talán csak nekem nem jött meg,de mi csak mosolygunk rajta:)
A hugodnak pedig annyit,hogy az legyen a világon a legnagyobb baja,hogy 10 évesen nem jött meg neki.. ;)
nekem 5 évvel ezelőtt jött meg, 13 évesen de akkor nem piszkálódtunk ezen bár sokat beszéltünk róla és akinek még nem jött meg az kiközösítve is érezHETTE magát
de szándékosan nem közösítettünk ki senkit
nálunk meg az a cikki ha megjött -.-" xD
11, 5 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!