Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már másodszor van hüvelygombám...

Már másodszor van hüvelygombám, ami azt jelenti, hogy akkor a párommal fertőzzük egymást, bár ő tünetmentes. Őt mivel és hogyan lehetne kikezelni?

Figyelt kérdés
Nekem a Canesten Combi tökéletesen használ, de semmi olyanra utalót nem találtam, hogy férfinak mit kellene használnia. Remélem tudtok segíteni!
2011. febr. 14. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:

El kell menni a dokihoz, ő majd ír fel neki valamit.

Amúgy ha az első esetnél nem kezeltétek, akkor nem csoda, hogy visszafertőzött. :)

2011. febr. 14. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Canesten kenöccsel kell öt is kenni.
2011. febr. 14. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen, a krémet meg lehet próbálni, napont 3-4-szer kenni kb. 10 napig. (Addig persze nincs szex, beléd nem kerülhet krém.)

Ha ismét kiújul nálad, akkor doki mindkettőtöknek.

2011. febr. 14. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
2x jártam így én is aztán "kezembe "vettem a kezelést és én magam kente a párom napi 2x Canestein kenőccsel:) ez nyáron volt azóta minden okéy:)!
2011. febr. 14. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
13:19 vagyok. Neki sem volt tünete !
2011. febr. 14. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem anno exem lett gombás, elmentünk dokihoz, és annak ellenére, h én tünetmentes voltam, én is kaptam gyógyszert(mondván, h ha még nem jött ki, akkor már ne is jöjjön), ő meg krémet is.

20/l

2011. febr. 14. 16:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, már meg is beszéltük, Ő is kezelni fogja magát. Jelenleg nem olyan a fertőzésem, mint első alkalommal volt, hogy nagyon viszketett, főleg belül, most csak naponta 2-3 alkalommal érzem, akkor is inkább kívül, vagy a hüvelybemenetnél. Gondolom akkor ez is az lehet, csak nem annyira szaporodott el. Akkor most én is kezeljem magam egy hétig a krémmel, ugyanúgy mint Ő, vagy használjak hüvelykúpot is?
2011. febr. 14. 22:50
 8/10 anonim válasza:
Kúpozhatsz is,meg krémezhetsz is. Én sajna évekig benne voltam ebben a problémában:(Javasolnám,h a gyógyszeres kezelés mellett a gombaellenes diétát használjátok(google-ba beírod,kidobja!),kerüljétek a cukros dolgokat,mert sajnos táptalaj a szervezetben!És persze a stresszt.Jobbulást mind2töknek!
2011. febr. 16. 11:53
 9/10 anonim ***** válasza:

A "gombaellenes" diéta felesleges, candidára lehet használni, de ha nem az van neked, akkor feleslegesen diétáztál (és koplaltál... mert alig lehet enni valamit, a barátnőm csontsoványra fogyott, pedig nem akart, neki candidája volt), és a diéta nem 2 hét... 3-6 hónap!

Ilyenbe normális ember csak orvosi utasításra kezd, diagnózis alapján, házi praktikából nem.

Kérdező: a gomba mindig ugyanolyan... ha most mást érzel, könnyen lehet, hogy mégsem gombád van.

2011. febr. 17. 10:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Gombám volt, csak még enyhébb tünetekkel, mint első alkalommal, tehát nem viszketett annyira stb. Idejében elkaptam, tegnap használtam el a 3. hüvelykúpot, már tünetmentes vagyok, de még további egy hétig kenegetni fogom magam, biztos ami biztos alapon és remélem, hogy ha egy életre nem is, de jó időre megszabadulunk a párommal ettől a gondtól :)

Köszönöm még egyszer a segítséget mindenkinek!

2011. febr. 17. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!