A tampon okozhat valami sebet? Lehet benne aludni?
Figyelt kérdés
minit vettem. ti szoktatok tamponban aludni? rendszeres használat esetén nem okozhat sebet, vagy valamit? mert arra gondolok, hogy néha azért nem kellemes felrakni. és éjszaka, alvásnál nem mozdulhat úgy el, hogy kárt okozzon? vagy feleslegesen aggódom? azt tudom hogy méhszáj sebnél tilos a tampon2011. jún. 9. 23:14
11/14 anonim válasza:
A tampont egyébként sem szabad 4 óránál tovább bennhagyni ... súlyos fertőzést kaphatsz. Benne van a használati utasításában is.
12/14 anonim válasza:
Nekem még soha semmi bajom nem volt a tampontól. Éjszakára is természetesen bent hagyom. Nincs annál kellemetlenebb amikor reggel felkelsz és lezúdul a betétbe a véred és szépen átázol. Tamponnal viszont nem ázol át egyből, van időd kiérni a wc-re. Én a naturellát ajánlom, az olcsó és szerintem kifejezetten jó.
13/14 A kérdező kommentje:
hát ilyen válaszokkal most akkor nem igazán tudom, hogy akkor a tampon jó vagy rossz. minden esetre eddig velem se volt még semmi baj a tampon miatt, de nem is szeretném hogy lenne. köszi a további válaszokat!
2011. jún. 11. 10:36
14/14 anonim válasza:
persze lehet benne aludni,én supert szoktam felrakni éjszakára ha nagyon erős,ob forever;)biztonságos nem ázik át,jó helyre kell tenni és nem mozdul el,reggelre megtelik és könnyen kijön,töjkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!