Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az egyik mellem jóval nagyobb,...

Az egyik mellem jóval nagyobb, mint a másik, a formája is másabb.23/L Mit lehet tenni vele?

Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy ha a bal mellem jóval nagyobb, mint a másik, és melltartót sem tudok venni, mert vagy kicsi a bal mellemre, vagy nagy a jobbra. Bal mellem bimbója is háromszor akkora, mint a másik és a mellem lóg. Az egyik alma, a másik körte vagy mi. Ez mindig is így volt. Az orvosok semmit nem találtak benne, ez valami rendellenesség lehet. De nagyon unom, hogy felveszek egy kivágottabb ruhát, csámpásan áll rajtam. Vajon pénzért műtenék meg? Vagy mit csináljak vele? Egyik barátom előtt sem szerettem ez miatt levetni a felsőmet, melltartómat.
2009. márc. 20. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Aki szeretni fog az így is fog szeretni, ezzel barátkozz meg.

Mindenkinek van valamilyen hibája, csak nem minmdenki tud róla.

A belső hibákről pedig ne is beszéljünk. ...

2009. márc. 20. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen pénzért műtenék, ha csupán szépészeti beavatkozásról lenne szó. Ha az egészségre nem ártalmas azt nem támogatja a TB. Ismerősömnek is ez volt a baja, azóta már megműtette magát, szegénykémnek nagyon kellemetlen volt, egy fürdőruha, vagy egy lenge öltözet viselete.

Én személy szerint megműttetném magam, bár nincs ezzel nagy probléma, de ha nem érzed magad jól a bőrödben, gátlásos vagy emiatt, akkor sajnos bélyeget is nyomhat a párkapcsolataidra.

2009. márc. 20. 14:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs pénzem párszázezer ft-os műtétre... majd következő életemben egészséges testtel fogok ujjászületni, remélem. Más problémáim, rendellenességeim is vannak és eléggé zavaróak.
2009. márc. 20. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én 29 éves vagyok,és ugyanezzel a problémával küzdök,engem is nagyon zavar.Nem nagyon lehet felvenni kivágott ruhát,csíkosat,kockásat,mert ezekbe a ruhákba szerintem jobban látszik.Meghát ha tükörbe nézek fürdéskor mindig elkeseredek.Megbarátkozni nemnagyon tudok vele,de muszály elviselni.Én azt szoktam csinálni,hogy a kisebbik mellhez a melltartóba teszek melltartóbetétet.(bocs,lehet nem így hívják)Amugy szerintem a pasik izgalmukban nem erre figyelnek.De ha mégis megmondjuk nekik,hogy így legalább foglalkozhatnak egy kicsivel és egy naggyal is egyszerre!!!
2009. márc. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!