Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétszer is halvány csík....

Kétszer is halvány csík. Tegnap előtt is halvány volt de ma picit erősebb, este csinálok még és ha az is tuti babás vagyok? Mellem nagyobb jóval érzékeny is és szebb formája van.

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne este,hanem holnap reggeli elsőből csináld meg,és akkor biztosabb eredményt kapsz.De nagy valószínűséggel babás vagy:)Mikorra nem vártad a mensit?
2009. márc. 23. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
A halovány csík is csík. Az én véleményem szerint teljesen felesleges ennyire sűrűn tesztelni. Nyugodtan várhatsz a következővel jó pár napot.
2009. márc. 23. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:

szia, gratulalok!

neked hany napja kesik, es milyen tesztet hasznaltal?

mert nekem nyolc napja kesik, es mivel volt mar egy vetelesem, tudom, h ezek a tunetek elvileg terhessegre utalnak, de most teszteltem clearblue-val, reggeli, hutobol kivett pisibol, es nem akar pozitivra valtani.

nem tervezett baba lett volna, de akkor en ezt most nem ertem :(

2009. márc. 23. 10:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt csináltam egyett, 2 csik volt de halványabb mint mai reggeli, DE még csináltam most is és ez is halvány de ott van lehet korán csinálta mezért termelődött még kevesebb hcg.. de 3szor csak nem csal a teszt nem? köszönöm:)
2009. márc. 23. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Mikorra nem vártad?
2009. márc. 23. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!