Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van mindig minden bajom...

Miért van mindig minden bajom ott alul? Miért kapok el mindent?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem hiszem el, hogy mindig minden bajom van. Állandóan van vmilyen fertőzésem, sosincs az hogy egészséges lennék, mindig szenvedek vmivel. vagy sok a folyásom, vagy viszket és ég vagy piros vagy nem tudom...

17 éves vagyok és már nagyon unom. Minden hónapban elkell mennem 1x orvoshoz.

Lehet vmi köze a hüvelygyűrűhöz?

Azt használok fél éve, amióta azt használom mindig nagyon sok a folyásom. Nemrég lettem kikezelve, mert colibacim volt (fogalmam sincs honnan:S:S:S) kaptam rá egy nagyon erős antibiotikumot, + még egy gombaölő tablettát kenőcsöt, kúpot.. :S Barátom is kilett kezelve, de max 1 hétig nem volt semmi bajom, utánna megint előjött...

Mikor ez volt akkor szintelen, szagtalan folyásom volt és elég sok.

Most is, minden reggel berakok egy tisztaságit és mire hazajövök és leveszem a bugyim állandóan találok ott egy eléggé büdi sárgás "foltot". eléggé összeáll vagy hogy is mondjam... nem olyan mintha folyékony lenne... nemtom jobban elmondani és bocsi hogy ilyeneket is elmondok, de jó lenne végre mondjuk kibírni nyárig fertőzések nélkül. Esetleg ez amit leírtam az normális? ez a büdösség és sárgás cucc? (halványsárgás)

2009. márc. 15. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Önmagában nem oldja meg a a gondod, de akinek gyakran van ilyen fertőzése nem árt ha mellőzi a tampon és tisztasági betét használatát illetve a tanga viselését.
2009. márc. 15. 21:29
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor mit használjak tisztasági betét helyett?
2009. márc. 15. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Nem normális dolog a büdösség,az biztos.

Nem lehet,hogy candidás vagy? mert sokszor félrekezelik ezt a 'betegséget' mostanság,és így nem is múlnak el a tünetek (olvastam fórumokon).

Esetleg lelkileg minden rendben van? A szex is jó? Szerintem jobb volna óvszerrel védekezni,így a biztos lenne,hogy nem adogatjátok át a betegséget.

2009. márc. 15. 22:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Büdösség az nem lehet attól, hogy egész nap "rohadok" a bugyiba és nem cserélem le a betétet, csak akkor ha hazamegyek?
2009. márc. 15. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha ilyen sok gondod van, akkor menj el a családorvoshoz és mond el ezeket neki is. Lehet valami teljesen más bajod is, mert úgy néz ki, hogy amit eddig csináltál /csináltak veled/ az csak tüneti kezelés volt. Amiket leírtál adódhatnak egy fel nem fedezett ill. kezdeti cukorbetegséből, emésztőszervi rendellenességből, anyagcsere zavarból. A helyedben bejelentkeznék egy alaposabb kivizsgálásra.
2009. márc. 16. 01:45
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
én 18vagyok és már 2év nálam is gyakran visszetér a hüvelygomba, figigátlót is szedek, gyanakodok arra is meg a tamponra is. énm is minden hónapban a dokinál ültem, a pénztárcám már megsínylette nagyon. álukis volt a párom is kezelve szóval biztos hogy én nem tőle kapom hanem a tampontól. 2.hhónapja hogy elkezdtem szedni a grapefruit mag cseppeket, és szerncsére még nem jött elő,próbáld meg egyet megér. 1290Ft körül van és elég egy hónapig.
2009. márc. 16. 06:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez van nekem is, szó szerint nekem is 1 hét múlva visszatér a bajom. Volt gombám, gyulladásom, méhszájsebem, páromat is kezelték, és mindig visszajón. Elegem van, nem tudunk normális szexuális életet élni mert fáj, csíp stb. Megértem mit érzel.
2009. ápr. 6. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!