Elfelejtek mindent, mi a bajom?
Ha telefonálnak mondanak valamit, mire leteszem már nem tudom mit mondtak. Kicsivel később már azt sem hogy ki volt az egyáltalán.
De hosszú távon is... például fogalmam sincs mikor jöttem össze a barátommal. Még kb-ra sem tudnám megmondani. Azt sem tudom hány barátom volt előtte. Pedig ilyenre csak kéne emlékezni... Mit tehetek? Gyógyszereket nem szeretnék szedni ha nem muszáj.
Ne aggódj, nagy a valószínűsége, hogy egyszerűen csak feszült vagy, stresszes az életed, akár tudatalatt is. Én is ilyen vagyok mostanában, sajnos, és észre sem veszem, csak ezeket a kellemetlen következményeket.
Igyál sok folyadékot, vizet, és próbálj meg kiegyensúlyozottan enni - az agyadnak nagy szüksége van minderre, és ha nem kapja meg az elegendő adagot, előfordul, hogy "rakoncátlankodik". Nem véletlen, hogy pl. a Bilobil nevű kapszulát, akárcsak a többi, agyhoz kapcsolódó készítményt, sok-sok folyadékkal kell bevenni, és nem szabad elfeledkezni a folyamatos "utántöltésről".
Aludj minél többet, pihenj sokat [olvass, szunyókálj, stb.] a kötelező, stresszokozó események után, ha lehet.
Ha továbbra is nagyon kellemetlen, nem baj, nem rossz, sőt, hasznos, ha felkeresel egy szakorvost, hogy tanácsot kérj tőle, miként frissítheted a memóriádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!