Mit tegyek 27éves vagyok de gyakorlatilag mindent elfelejtek és tanulni sem tudok emiatt, egy sort kb 1óra alatt tanultam meg majd egy 2-3 óra elteltével már nem emlékeztem rá. Kétségbe vagyok esve, mi lesz ha ez még romlik?
Fordulj orvoshoz vagy pszichológushoz, nem ciki, lehet, hogy vmi nyomelem hiányzik.
Ne várd meg, míg rosszabbodik!
Addig esetleg Buerlecithin szedés
Vagy b6+ magnézium, ez olcsóbb.
De lehet jódhiányod, depressziód, érszűkületed,
vagy ki tudja..
nem fog az orvos kinevetni
A tanulást, a memóriátés a vérkeringést is segíti a glokó-biloba. A hajszálereket serkeni az agyban (és a végtagokban). Lehet ilyet kapni fokhagyma kivonattal vagy vitaminokkal vegyítve. Vagy ami még nagyon jó az a halolaj. Ez is kapható kapszula formájában. Legalább 2-3 hónapig kell szedni, hogy legyen hatása.
De ha súlyos, fordulj orvoshoz.
Nyugodtan fordulj orvoshoz, én 19 évesen azt fogom tenni, mert mindent elfelejtek időnként, alapvető szavak nem jutnak eszembe pl. :(
Amúgy magne+b6.
De orvoshoz jobb elmenni.
Szerintem stresszes az életed. Vagy nem volt a családban pl. alzheimer kóros beteg vagy hasonló?
Mert akkor kérj kivizsgálást, egy tesztelést arra is, ha lehet ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!