Mely vitaminok tartalmaznak jódot?
Figyelt kérdés
Jódot is.
A Centrum tudom, de arra nincsen pénzem...:(
2011. máj. 11. 09:30
1/6 anonim válasza:
Spirulina alga.Szerves kötésben tartalmazza az egyes vitaminokat,ásványokat,nyomelemeket,jódot,vasat,omega 3-at.Tele van hasznos baktériumokat pótló,vérképzést segítő és méregtelenítő klorofillel.Több cég forgalmazza,én 100db-osat szedek 1620.-ft-ért,szerintem igen jó az ára(Dr.Lenkei)
4/6 anonim válasza:
Legegyszerűbb és olcsóbb, ha jódozott sót használsz.
5/6 anonim válasza:
A Wakame algának (ázsiai boltokban kapható) magas a szerves jód tartalma, amivel pótolhatod a jód hiányt.
6/6 A kérdező kommentje:
Anyukám pajzsmirigyes, és szeretném elkerülni, hogy esetleg én is az legyek, ha örököltem...megelőzni szeretném. Nem akarok kimondottan jódot szedni, mert egyelőre még semmi problémám, de multivitamint amúgy is szedek, de ebben most nincs jód, legközelebb viszont olyat vennék akkor, amiben van.
Jódozott sót eszünk.
2011. máj. 11. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!