Barátnőm szekrényében Elevit tablettákra bukkantam. Elképzelhető, hogy nem is terhes, csak a vitaminok miatt szedi?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 20:25
1/5 anonim válasza:
Elképzelhető, bár mindenesetre én megkérdezném tőle a helyedben. Ugyanis a tervezett fogantatás előtt pár hónappal már ajánlott a szedése. Lehet, hogy ő hamarosan szeretne már babát? Beszélj vele!
2/5 anonim válasza:
Talán csak terhes szeretne lenni!;)
3/5 anonim válasza:
Nem illik senki szekrényébe turkálni, de ha már megtetted, kérdezd meg tőle!
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg az nem illik hogy a párja nélkül tervez babát!!!!
5/5 anonim válasza:
Czeizel professzor szerint agyérelmeszesedésre, időskori butulásra is kiváló, a professzor úr azért szed terhesvitamint. Ez nem poén, egy reggeli vitaműsorban láttam a nyáron. Bár a barátnőd gondolom még jóval 60 alatti korú lehet.
Egyébként rákérdeznék, mikor szeretne babát. A tabikat, meg nem mondanám, hogy megtaláltam. Igen, hátulról alattomosan, a fickók így szokták, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!