Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kell ilyen sokszor...

Miért kell ilyen sokszor pisilnem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok felfázva, napközben egyáltalán nincs ilyen problémám, suliban általán egyszer, max kétszer, vagy még egyszer se megyek wc-re, viszont este mikor aludnék el legalább ötször-hatszor, akár tízszer is kimegyek. Úgy érzem, hogy pisilnem kell, és pisi nélkül nem tudok elaludni, félálomból is felkeltem magam, és kimegyek, aztán persze felélénkülök annyira, hogy még kimenjek párszor, ezért fordul elő alkalomadtán a 10 is... Ezt valami okozza, vagy csak pszichés? Ha így van időm odafigyelni rá, nagyon zavaró, pl ha moziba megyek barátokkal, családdal, hiába megyek el előtte wc-re, már mikor a székbe beülök is érzem, hogy megint kell, és ez csak fokozódik másfél óra alatt annyira, hogy már fáj, és a székből alig tudok felállni, de mikor sokszor megyek ki egymás után, olyankor pár csepp, de sokszor "normál adag" is megvan.. Hogyan szokhatnék le erről? Nagyon zavar, ha apánál alszok, vagy osztálykiránduláson, és sétálni kell a wc-ig, hogy aki nincs hozzászokva, mindenki megkérdezi, hogy ugyan mért megyek ki már megint..?!:S
2011. máj. 7. 21:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És ezzel am milyen orvoshoz kell menni? És mit csinál?:S
2011. máj. 17. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:

urulogushoz.

Elküld szerintem ultrahangra,

meg vizelettenyésztést csináltat, azaz pisimintát kell leadnod és azt a laborban megnézik.

2011. máj. 17. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Urulogushoz a fiuk jarnak, a kerdezo egy Holgy!

Kezd a korzeti dokival, mondd el mi a panasz, kerj beutalot ver/vizelet vizsgalatra, hasi ultrahang, stb..

Ha ez nem jon be, akkor nogyogyasz.

2011. máj. 17. 20:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Urologushoz férfiak is járnak, és nők is. Még olyan marhaságot se hallottam, hogy nőknek máshova kell menni.

Leírom neked, nagybetűvel, mert ugylátszik te nem olvasod a neked írt válaszokat, csak kérdezel, mint egy kis szajkó: UROLÓGUSHOZ kell elmenj. Beutaló nem kell. Elmondod mi a bajod, és ő azonnal elküld vizsgálatra, ( vér-vizelet, hasi ultrahang) Máshogy állnak hozzá a laborban is, ha tudják, hogy szakorvos küldött. Egyébként te ezzel a sok pisiléssel nem megdolgoztatod a vesédet, hanem kínlódtatod. És igenis igyál sok folyadékot. Nem fogsz tőle többször menni, de áttisztítja a veseutakat.

2011. máj. 18. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!