20 éves vagyok, és olyan problémám van, hogy sokszor érzem azt, hogy pisilnem kell, még pisilés után is, néha pedig visszatartani sem tudom. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 09:55
1/14 anonim válasza:
Fel vagy fázva, menj el az orvoshoz :)
2/14 A kérdező kommentje:
Csakhogy ez már kicsikorom óta van. :S
2009. júl. 19. 10:34
3/14 anonim válasza:
Úgy érted, hogy inkontinens vagy, tehát szivárog vagy abszolút nem tudod visszatartani?
4/14 A kérdező kommentje:
Általában szivárog,de van olyan is,hogy abszolút nem tudom visszatartani.
2009. júl. 19. 11:11
5/14 anonim válasza:
Ha ez már kiskorod óta van, az inkontinencia! Már rég orvoshoz kellett volna akkor vinni Téged Anyukádnak!
6/14 anonim válasza:
Második vagyok: igen, ez inkontinencia. Nekem is hasonló a problémám gyermekkorom óta. Én vissza tudom tartani, de szivárogni szokott. Intim torna azt mondják, hogy segít, de nekem eddig semmi változást nem hozott. Tudom, hogy milyen sz.r ez...sajnos nem tudok mit mondani, nekem is az lesz, hogy elmegyek az orvoshoz, ha nem segít a torna továbbra sem. :( Azt mondják, hogy a súlyos esetekben csak a műtét segíthet. Azt nem tudom, hogy hogy csinálják, de nagyon félek és én is ezért halogatom, hogy elmenjek az orvoshoz!
22/L
7/14 A kérdező kommentje:
És amúgy milyen orvoshozz kellene ezzel menni? Háziorvoshoz nem merek... :(
2009. júl. 20. 09:14
8/14 anonim válasza:
Akkor urológushoz. De ha a háziorvosodban ennyire nem bízol, aki azért már látott ilyen eseteket, hiszen ez a dolga, akkor keress egy másik háziorvost, akiben megbízol. Az embernek az orvosában bíznia kell minden más betegség kapcsán is.
9/14 anonim válasza:
Azonnal menj orvoshoz, ha lehet holnap. Ezek az intim tornák gyakorlatilag semmit nem érnek, én bizva abba hogy a Kégel gyakorlatok,amit négy évig gyakoroltam, naponta, segitenek nagyon ráfáztam. Ahelyett hogy javult volna helyzetem, rosszabbodott, azonkivül hogy más hasonló helyzetbe lévő nőt megismertem semmi más nem történt. Az inkontinenciát csak ritkán okozza maga a gátizom gyengesége.Nem kivánom neked,nektek hogy úgy járjatok mint én hogy 26 évesen este lefekvés előtt be kell pelenkázzam magam. Azonnal orvoshoz!
10/14 A kérdező kommentje:
És az orvos mit tud csinálni vele?
2009. júl. 23. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!