Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 éves vagyok, és olyan...

20 éves vagyok, és olyan problémám van, hogy sokszor érzem azt, hogy pisilnem kell, még pisilés után is, néha pedig visszatartani sem tudom. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól tartok, hogy műteni tudja csak, ha a torna nem segít. Nagyon félek én is és szégyenlem is. :(
2009. júl. 23. 22:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Na jó,nekem ennyi elég is volt,szerintem nem megyek orvoshoz,nagyon félek,szégyenlem is magam...
2009. júl. 23. 22:14
 13/14 A kérdező kommentje:
A kedves házidoki meg csak leszurna,hogy miért nem mentem el már rég! :(
2009. júl. 23. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Jobb nem lesz, csak rosszabb! Ki kell deríteni az okát! Az orvos azért kapja a fizetését! Előbb-utóbb úgyis orvoshoz kell menned, mikor már nem mersz elmenni otthonról, mert félsz, hogy bepisilsz. Nem egyedi eset a tied, ne félj már jobban az orvostól és a betegséged megoldásától, mint a betegségtől!
2009. júl. 24. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!