16 éves leszek (lány) 1 nap kb. megiszom 1,5 liter vizet. És 16-17x kell pisilnom. Az Urulógián voltam 1 hete és a leletem jó lett, tehát semmi bajom nincs. Akkor mér kell ilyen sokszor pisilnem?
Én is pont ilyen vagyok. Van, amikor még 1,5 liter folyadékot sem iszom, de többet pisilek, mint aki normálisan iszik:/
De nem az a probléma, mint a linkben. Nem pisilek be, nincsenek vizelettartási problémáim sem. Ha kell, sokáig kibírom, csak kellemetlen.
Megiszok egy pohár vizet, utána fél órán belül 3* pisilek.
Én is azon gondolkodtam, hogy el kellene mennem urológiára. De egy éve felvételihez kellett vizeletminta, és teljesen rendben volt minden. Fogalmam sincs mi lehet:)
Persze ettől nem lettél okosabb, bocsánat. Csak gondoltam jó ha tudod, hogy nem vagy egyedül.
Meg ha vmi kiderül (akár nálad, akár nálam), akkor megoszthatnánk egymással:)
Az egyik válaszolónak üzenem, hogy valójában a normális kb. napi 2 liter víz (persze súlytól is függ), tehát a másfél l az alsó határt súrolja.
Kérdező, én is 1-2 óránként pisilek, dinnyeszezonban többször. Ha a leleted jó lett, nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!