Megjött a havim, pedig még van a fog. Gátlóból fél csomag, mi lehet ez?
Hát... Jó, pwrsze, komoly párkapcsolatban élek, 20 éves vagyok, tehát el már nem vetetnénk, ha mégis baba lenne a dologban, de azért most nagyon nem vártuk.
De hogyha terhes lennék, akkor nem lenne menstruáció, nem? Eleinte én is megijedtem, de igazából egyszer már történt ilyesmi, akkor beteg voltam és antibiotikumot kellett szednem, az is meghozta a havimat és mondta a doki, hogy nincs vele semmi gond, szedjem ugyanúgy a tabit, mintha nem lenne.
Úgyhogy most is ezt teszem.
előző vagyok
én 24 vagyok, stabil kapcsolatban, szülőktől külön, én vágynék is rá, csak az anyagi háttér hiányzik, mert az első munkahelyemen próbaidős vagyok, és a páromat is most állandósítják...jövő szeptemberben már nem szeretnénk védekezni..
most korai lenne, de nem lehetetlen...
én si ezzel nyugtatom magam, h hát megjött akkor nem lehet baj...de addigra múlt el amikorra jönnie kellett volna, és hát egész háten tisztasági is alig kellett, volt nap amikor csak a WC-papíron látszott nekem.. vasárnap kell az új levelet kezdenem, és addig szeretném lehetőleg kizárni, mert nem lennék nyugodt, h úgy szedek gyógyszert, h esetleg gyereket várok.....
Ez közti vérzésa. Több okból lehet:
1. a szervezeted besokallt a tablettától és a hormonoktól, tehát vagy váltanod kell vagy teljesen abbahagynod
2. valami olyan gyógyszert szedtél ebben a hónapban (antibiotikum, paracetamol tartalmú fájdalomcsillapító /NeoCitrán!/, magas dózisú C vitamin) ami csökkentette a tabi hatását. Szedd végig a levelet és mindenképp védekezzetek mellé.
Sziasztok!
Utolsó előtti vagyok..Reggel egyértelmű negatívat teszteltem, azt hiszem megnyugodtam...
Ugye az orvos azt mondta h nincs ezzel gond, előfordul, annyit kérdezett, h volt-e előtte ilyen (nem)...akkor rendben van..:S
jah utolsónak, a védekezzetek más módonra:
:D
Óvszerrel voltunk együtt, persze szakadt:P természetesen csak akkor vettük észre, amikor már mindegy lett volna..jah és egyáltalán nem hevesen,sőt ... tehát vicces, mert a 2 és fél év alatt ez volt a 3. alkalom, hogy óvszert használtunk..Párom azt monta, ha nem vele történik el sem hiszi...eddig nem értette, h nem lehet észrevenni, ha szakad, pedig amikor mondtam, akkor is hitetlenkedve vizsgálta...nah mindegy, jelen esetben jüt nevettünk rajta, ez a mi formánk, de ha pont ettől lennék terhes, akkor ...hááát...nem nevetnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!