Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 hónap kimarad a fogamzás...

1 hónap kimarad a fogamzás gátlóból. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Sajnos ez-az közbejött és egy hónap kimarad a gyógyszerből. Már 4-5 éve szedem, ez az első időszak, hogy ki kell hagynom. Mellette védekezzünk?(csak azért kérdezem, mert a párom bizonyos okok miatt nem tud gumit használni)

Hogyan folytassam a kimaradt hónap után a gyógyszert? Ugyanúgy, mint amikor először kezdtem szedni?

2010. jún. 10. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint először a menstruációd első napján.
2010. jún. 10. 19:45
 2/5 anonim válasza:
ha régóta szeded semmi...
2010. jún. 10. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Addig használj kiegészítő védekezést, amíg a betegtájékoztató írja!! Ha egy hónap kimaradt, akkor teljesen mindegy, hogy előtte hány évig szedted...
2010. jún. 10. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bár én úgy tudtam, ha abbahagyod egy ideig, akkor legalább fél éves szünet kell. Szerintem jobb lenne, ha megkérdeznéd az orvosod.
2010. jún. 10. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát orvoshoz nem tudok menni. Azért marad ki egy hónap, mert elhagytam a receptet, a doki nem ad újat. Barátnőm aki meg ugyanolyat szed mint én, az utolsó levelet szedi, tehát nem tud adni. Nem várok fél évet az biztos, de félek hogy becsúszik egy terhesség közben. Mivel említettem hogy gumi nem lehet bizonyos okok miatt. De nézek mást erre az időre. Köszi mindenkinek!
2010. jún. 10. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!