Megjött a havim, pedig még van a fog. Gátlóból fél csomag, mi lehet ez?
Miért jelezne terhességet? Ne ijesztgesd már. Ha terhes lenne, akkor ne lenne vérzése.
Mióta szeded a tabit?
Ha most kezdted, akkor előfordul ilyesmi az első pár hónapban. Nem kell vele foglalkozni, csak ha 3 hónap után is előfordul.
Ha régóta szeded, akkor mindenképp orvos.
Már több, mint egy éve szedem.
Úgy szedem, hogy amint felkelek, beveszem, ez lehet reggel 6-kor és 9-kor is.
Tegnapelőtt éreztem, hogy görcsöl a hasam, úgy, mint amikor megjön. Először barnás színű volt, mára már olyan, mint amikor rendesen menstruálok.
A fogamzásgátló pedig Yasminelle, elég drága kategóriájú.
én harmonetet szedek, és kb ugyanígy jártam, most..
pont 1 héttel előtte jött meg, mint a megvonásosnak kellene...de csak alig, úgy mint amikor elkezdtem szedni, v az utolsó napon, pont 1 hétig tartott...de én már több mint 2 éve szedem...nem hánytam , nem volt hasmenésem...Voltam dokinál gyógyszert iratni, de nem a sajátom volt benn, az pedig annyit mondott, h előfordul, de akkor még azt hittem, csak pecsételés lesz...de nem az volt...
én is aggódok, h baba lesz a dologban..ugyh vettem tesztet, holnap megcsinálom,csak mutatná, ha van vmi...
???
veled mi újs????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!