Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért várom annyira hogy...

Mért várom annyira hogy megjöjjön? :O

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 18:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én is vártam, aztán csalódtam én nagyon rühelltem xD több napig nem tudsz kényelmesen lenni, fáj a hasad... ezt várod?? egyébként gondolom azért, mert van akinek már megvan a sulidban és kissebségi komplexusod van :D de nem veszítessz semmit, inkább örülj hogy nyáron akkor fürdesz amikor akarsz *-*
2011. ápr. 26. 18:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Biztos azért, hogy megnyugodj.Vagy azért hogy megtisztulj.
2011. ápr. 26. 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Énis vártam de már rájöttem hogy sz*r :D
2011. ápr. 26. 18:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Lehet h azért várom mert nem tom h mijen érzés és amikor mogyák a barátnőim h mijen rossz meg h mennyire fáj én nem érzem át és köszi a válaszokat am 12/L
2011. ápr. 26. 19:06
 5/14 anonim válasza:
Addig örülj amíg nincs. Hidd el nekem, nem jó. Nagyon nem jó.
2011. ápr. 26. 19:06
 6/14 A kérdező kommentje:
de attól még mindig nem tom :D
2011. ápr. 26. 19:08
 7/14 anonim válasza:
Görcsöl a hasad, néha annyira, mintha úgy éreznéd, hogy wc-re kell menned, nagyon kellemetlen érzés. Van amikor annyira fáj hogy mozdulni sem bírsz. Emellett állandóan folyik belőled a vér, sokat kell cserélni a betétett/tampont, és nem tudsz fürdeni, csak zuhanyozni. Ezt várod annyira?
2011. ápr. 26. 19:11
 8/14 anonim válasza:
Előbb-utóbb neked is megjön, szóval ne aggódj.
2011. ápr. 26. 19:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Én amúgy is mindig zuhizok :D
2011. ápr. 26. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kell úgy beállítani, mintha vmi szörnyűséges, elviselhetetlen kínszenvedés lenne az egész.

Arra e gondol senki, hogy a menzesz azt jelenteni, hogy vki normálisan működik, életet adhat egy gyereknek?

Megnézném mit szólnátok, ha egyszer csak soha többet nem lenne mensitek...

Nem baj az ha várod. De azért ne ess kétségbe, 16 éves korodig bármikor megjöhet.

2011. ápr. 26. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!