Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két hete voltunk együtt "úgy"...

Két hete voltunk együtt "úgy" a párommal. Másfél hét múlva nem várom, h megjöjjön, tovább lent?

Figyelt kérdés
Most viszont,ilyen barnás pecsételős folyásom van,akkor kizárt a baba?
2010. aug. 31. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen vérzés lehet a progeszteron (sárgatesthormon) hiány jele. Szerintem csinálj tesztet, hogy babát vársz-e és ha igen, akkor sürgősen menj el orvoshoz. De addig is pihizzél sokat! Ha babát vársz és tényleg ez a probléma, akkor az első trimeszterben gyógyszert kell szedni, hogy megmaradjon a baba.
2010. aug. 31. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Huh,okés rendben.Jövő héten szerdán kellene megjönnie,akkor azt ne várjam meg, h mi lesz?
2010. aug. 31. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha két hete voltatok együtt utoljára, akkor már tesztelhetsz.
2010. aug. 31. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, szóval egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ez a helyzet. Csak velem ez történt (barnás folyás, aztán megállapították a progeszteron hiányt). De talán ezer más dolog lehet. De ha erről van szó, nem komoly csak pihenni kell.

Szerintem tesztelj és ha pozitív mindenképpen menj el orvoshoz! Biztos minden rendben lesz!

2010. szept. 1. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!